SAPAlle tyly tappio torstaina Käpylässä

 

 

 

 

 

 

 

1.6
4. divisioona
Käpylä
SAPA – FC Viikingit/S.C.P 0-5 (0-0)

Edustusjoukkue hävisi torstaina Käpylässä pelatun ottelun peräti 5-0, kun FC Viikingit/S.C.P meni toisella puoliajalla menojaan löysästi pelannutta SAPAa vastaan. 

SAPA voitti edellisellä kierroksella silloisen sarjakärjen Atlantis/Akatemian hienosti 2-1, joten odotukset olivat korkealla ennen ottelua. Krunalaisten asenteessa palattiin kuitenkin takaisin kauden ensimmäisten pelien tasolle ja sillä ei torstaina jäätävän kylmässä säässä ja raekuurojen seassa pitkälle pötkitty.

Ensimmäisellä puoliajalla mentiin S.C.P:n melko selvässä hallinnassa.Tilanne pysyi kuitenkin avausjakson ajan maalittomana, vaikka lähellä molemmat kävivät.

32. minuutilla S.C.P-pelaaja laukoi vaparin jälkitilanteesta SAPA-vahti John Stolpen käsien kautta ylärimaan ja paluupallosta tullut paikka parista metristä epäonnistui.

40. minuutilla pienen pyörityksen jälkeen vieraat pääsivät läpi, mutta veto osui vain tolppaan. Jälkitilanteista ensin SAPA-puolustus pääsi laukauksen tielle ja S.C.P:n pelaaja pääsi vielä perään kerran kokeilemaan kaukaa ja jälleen tolppa pelasti savannalaiset takaiskulta

Myös SAPAlla oli oma tilaisuutensa iskeä, kun Valtteri Frantsi pääsi Sami Helpin syötöstä läpi, mutta veskari onnistui torjumaan.

59. minuutin kohdalla S.C.P teki avausmaalin. Stolpe torjui vaparin maalin edustalle ja paluupallosta tilanteeksi 0-1.

Vain hetkeä myöhemmin helähti omissa uudelleen. Keskitys laidalta ja laukaus ylärimaan. Pallo jäi pelattavaksi ja löytyi pian SAPAn maalista, 0-2.

Isännät eivät tilanteita juuri pystyneet luomaan, mutta S.C.P sen sijaan teki lyhyen ajan sisään 80., 83. ja 85. minuuteilla tulleilla osumilla vielä kolme lisää SAPAn lepsuillessa.

SAPAn edustuksessa debytoi b-juniori Daniel Lewizki.

Pelit jatkuu tiistaina ja seuraavaksi vastaan tulee vielä tappioton sarjakärki HJK/Laajasalo. Ottelu pelataan Talin nurmella klo 19.30 alkaen.

SAPAn kokoonpano FC Viikingit/S.C.P-ottelussa: John Stolpe; Kalle Vanhatalo, Mikko Aho (75. Ruj Jovanovic-Hyvärinen), Anselmi Henriksson, Sami Helppi, Christoffer MacDonald-Thome`, Mikko Nieminen, Rasmus Helminen, Karim Marjamäki (51. Jani Rahkonen), Joonatan Woodward (69. Daniel Lewizki), Valtteri Frantsi.

SAPAn loput kevätkierroksen ottelut:

SAPA – HJK/Laajasalo      Talin nurmi 1     ti 6.6 klo 19.30
Jokerit FC – SAPA             Kontulan nurmi la 17.6 klo 15
SAPA – FC ALPC              Pallokenttä 6     ti 20.6 klo 18
Gnistan/Ogeli – SAPA       Pukinmäen nurmi ti 27.6 klo 19.15