SAPA kohtaa tänään Käpylässä kärkipään FC Viikingit/S.C.P:n

 

 

 

 

 

 

Edustusjoukkue yrittää jatkaa orastavaa voittoputkeaan tänään Käpylässä, jossa se saa vastaansa vakuuttavasti suoraan kolmessa kaudessa Seiskasta Neloseen nousseen FC Viikingit/S.C.P:n.

SAPA on kauden alun tahmailun jälkeen päässyt oivaan pelivireeseen. Siitä osoituksena viimeisin voitto sarjakärki Atlantis/Akatemiasta 2-1 toissa maanantailta. Ottelu oli puhdas muistustus siitä, mikä merkitys on oikealla asenteella pelien voittamisessa. Krunalaiset pelasivat joukkueena todella tiiviinä ja uhrautuvasti taistellen, oli tuolloin hiukan tuuriakin matkassa tai ei. Tästä on siis hyvä jatkaa tämäniltaiseen matsiin ennen tätä kautta kolme kautta junan lailla ilman tappioita kulkenutta FC Viikingit/S.C.P:tä vastaan.

Vuonna 91/92 syntyneistä pelaajista koostunut kaverijengi voitti viime kauden Vitosen murskaavasti maalieron ollessa täysin mielipuolinen 101-5! Tänäänkin kehissä lienevä Jonne Forsten paukutti viime vuonna punamustille 19 ottelussa osumia käsittämättömät neljäkymmentäkolme (43)!  Itä-helsinkiläiset ovat tälläkin sesongilla mättäneet maaleja eniten, viidessä pelissä peräti 21 kappaletta. Joukkueen ainoa pistemenetys tuli lohkon tämänhetkiseltä sarjakärjeltä, kun se hävisi kolme peliä sitten HJK/Laajasalolle lukemin 3-1. Maalit ovat jakautuneet myös varsin tasaisesti, sillä maalintekijätilastoon ovat saaneet merkinnän jo 11 Viikinki-peluria. Vertailun vuoksi savannalaisista ovat osuneet tällä kaudella 5 eri miestä.

Kokoonpanoon palaa viime pelistä poisjääneet Ruj Jovanovic-Hyvärinen, Mikko Aho ja pitkähköstä loukkaantumisesta kärsinyt Jani Rahkonen. Lisäksi vahvistusta joukkueeseen tuo pari b-junnua. Sen sijaan vahvuudesta puuttuu Mikael Virta, Olli Romppainen, Jaakko Kuusimäki ja loukkaantuneena olevat Patrick Semangania ja Mikael Biese sekä pitkäaikaistoipilaat Simo Saarinen ja Joni Rantakari.

Kova taisto jälleen edessä, mutta eiköhän jatketa siitä mihin edellismatsissa jäätiin!

SAPA – FC Viikingit/S.C.P
Käpylän nurmella torstaina 1.6 klo 18.00
Tervetuloa!