Joukkueet

Posted on by

SAPAlla on yhteensä 12 joukkuetta sekä reilut 200 pelaajaa. Neljä joukkueista on miesten joukkueita (edustusjoukkue, M2, Savanna, Äijät), loput toimivat junioripuolella. SAPAlla on käytössä yhdessä Helsingin Ponnistuksen kanssa oma laadukas tekonurmialustainen harjoitus- ja pelikenttä (Haapaniemen kenttä, Hämeentie 24). Kenttä on tarkoitettu ensisijaisesti SAPAn ja Ponnistuksen junioreille.

SAPAn miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2023 Kolmosessa. M2 ja Savanna pelaavat kaudella 2023 Vitosessa. Tuorein lisäys SAPAn miesten joukkueisiin on hieman vanhemmista pelimiehistä koostuva Äijät, joka treenaa kerran viikossa ja pelaa pelejä tarpeen mukaan.

Uudessa strategiassaan SAPA panostaa vahvasti futsaliin. Junnupuolen pelien lisäksi SAPAlla on virallisia pelejä pelaava miesten joukkue.

Perheen pienimmille, ja niille jotka eivät halua sitoutua joukkuepelaamiseen, SAPA järjestää talvisin liikuntakerhoja. Kesäisin SAPA järjestää suosittuja päiväleirinä toimivia futiskouluja, jossa junnuikäiset SAPAlaiset opettelevat jalkapallon ja yhdessäolon aakkosia.

Haluaisiko lapsesi mukaan SAPAan?

Tervetuloa mukaan! Löydät tämänhetkiset treeniajat ja yhteystiedot joukkuekohtaisilta sivuilta. Voit aina myös olla yhteydessä suoraan junioripäällikkö Tuomo Känsäkoskeen, p. 041 7492088.