SAPAlla kaksijakoinen ilta Myllypurossa

Tiistai-ilta Myllypurossa oli kaksijakoinen. Kakkos ja kolmosjoukkueet hoitivat osuutensa tyylipuhtaasti, mutta ykkönen kärsi kirvelevän tappion.

HIFK/3:sta vastaan käydyssä pelissä M3 otti upean 3-0 voiton. Urakkaa helpotti punapaitojen saama ulosajo. Näin kolmonen pääsi muutaman hieman heikommin sujuneen pelin jälkeen taas hienosti voittokantaan.

Kakkosjoukkue tuli pienestä tappioputkesta sisuuntuneena otteluun SUMU/77 vastaan ja piti matsin täysin näpeissä. Tätä hieman sanallisesti ihmeteltiinkin SUMUn valmennusportaassa, SAPAn kovuus kun taisi tulla jonkun asteisena yllätyksenä. SUMU oli koko pelin vastaantulija eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Tuloksena loistelias 4-0 voitto ja kakkonen kohentelee asemiaan keskikastissa.

Ykkönen hävisi tiukan taistelun jälkeen 3-2 PK-35/VJS:lle. Isännät pääsivät 2-0 johtoon, mutta SAPA kiri tasoihin ja voittokin näytti jo mahdolliselta kun PK-35n miehistö alkoi jo väsyä. He kuitenkin pääsivät ihmeen kaupalla vielä kerran johtoon ja lopulta voittoon, vaikka kenttätapahtumat ounastelivat päinvastaista. Vähintään tasapeliin oli täysi mahdollisuus, mutta ei riittänyt tällä kertaa. Kahden viikon pelitauolle ykkönen lähtee pelillisesti onneksi jo hieman positiivisemmista merkeistä.