SAPA otti loistavan voiton kotipelissä

Nyt tapahtui sateisena tiistai-iltana Talissa kummia! Paikalle saapuneet fanit saivat vihdoin nähdä sitä mitä on joskus totuttu näkemään illasta toiseen. SAPA otti loistavan voiton kotipelissä EIF/Akademia vastaan 4-1(1-1). Vihreäpaidat vyöryivät ensimmäisellä 45-minuuttisella jatkuvalla syötöllä kohti vieraiden maalia, mutta liian moni yritys jäi huolimattomaksi. Positiivista oli siitä huolimatta, että tilanteita luotiin. SAPA onnistui saamaan rankkarin 20-minuutilla, minkä Mikko Nieminen veti epäonnekseen vähän ohi. EIF ei jäänyt maalipaikka tehtailussa kovin hirveästi jälkeen. Vaaran paikkoja syntyi, mutta SAPA onneksi kesti yritykset. SAPAn ensimmäisen teki hienon ottelun pelanneen Rasmus Helmisen syötöstä Kalle Vanhatalo 26-minuutilla. SAPA joutui antautumaan noin kymmenen minuuttia myöhemmin kun EIF/Akademi sai vapaapotkun, jonka keskityksen vieraat pääsi puskemaan sisään. Kaikkiaan avauspuolisko oli todella viihdyttävä molempien joukkueiden saadessa runsaasti tilanteita aikaan.

Pelikellossa oli 71-minuuttia kun ottelun vahvasti pelannut Kalle Vanhatalo näki tilaisuutensa tulleen ja teki erikoisen osuman. Laidassa lähempänä puoltakenttää kuin tähtäimessä olevaa maalia hän veti ja sijoitti pallon tarkasti ohi hölmistyneen EIF- vahdin. Tässä vaiheessa peli oli äärimmäisen jännittävä kun vieraat pääsi pariin otteeseen todella lähelle maalintekoa mutta SAPA-vahti Alessandro Greco selvitti tilanteet hienosti. 84-minuutilla tuli vapauttava 3-1 maali. Daniel Donner teki esityön ja Muhamed Bade puski kauden jo kuudennen täysosumansa. 89-minuutin kohdalla Emmanuel Taylor teki kauden ensimmäisensä ja ratkaisi lopullisesti pelin.

Kauan ei voitosta pääse herkuttelemaan kun seuraava peli on edessä jo ensi perjantaina 4.7. Viimeisessä pelissä ennen taukoa
on vierasmatsissa vastassa EBK. Ottelu potkaistaan käyntiin Keski-Espoon tekonurmella klo 19.45