SAPA hakemaan LPS/Kuninkaista revanssia vuoden takaiselta

SAPAn miesten edustusjoukkueen kausi jatkuu tänään perjantaina ottelulla LPS/Kuninkaita vastaan. Ottelu alkaa Pallokenttä 6:lla klo 18. Tasan vuosi sitten illan vastustaja nousi käsittämättömästi viimeisen 5 minuutin aikana ennen lisäaikaa tappioasemasta 3-1 voittoon. Tänään on siis kalavelkoja maksettavana.

SAPA pelasi viime perjantaina Orimattilassa Petoja vastaan kauden ensimmäisen tasurinsa kahden voiton perään ja jatkoi näin pisteputkeaan. Tänään toiveissa on kuitenkin yhtä pojoa enemmän. SAPAn kokoonpanossa on tällä kaudella ensi kertaa jo edellisillä kausilla joukkueessa olleet Julius Kukkonen, maalivahti John Stolpe ja täksi kaudeksi ryhmään liittynyt Mido Farhoud. Viime matsissa pelanneet Riku Riihioja, Sheriff Bajo ja Mike Kapilo ovat tänään sen sijaan sivussa. Maalilla jatkaa Mikael Biese.

LPS/Kuninkaat on aloittanut sesonkinsa hämmentävän verkkaiseen tahtiin, sillä ”Kunkut” on ehtinyt viheriölle pelin merkeissä 6 viikon aikana ainoastaan kahdesti. Näistä saaliina tasapeli ja tappio. Edellinen matsi laajasalolaisilla oli juhannusviikolla MPS/2020 vastaan eli pelituntuman puute lienee joukkueella tänään haasteena. Kuninkaissa pelaavat edelleen SAPAn entinen monivuotinen luottomies Kalle Vanhatalo sekä pitkäaikaisesta loukkaantumisesta kärsinyt, myös ex SAPA-peluri Joni Rantakari.

Viime kauden syyskierroksella SAPA romahti totaalisesti illan vastustajaa vastaan ja se on valmentaja Samuli Jokisella hyvässä muistissa. ”Kiva päästä pelaamaan taas kotikentälle. Olisi mukava saada parempi esitys, kun viime kertainen ottelu heitä (LPS/Kuninkaat) vastaan. Tietynlainen revanssi olisi hyvä ottaa. Jos pelattaisiin vähän paremmin kun viimeksi”, toivoo Jokinen.

Tämän kauden kotikenttä Bollis 6 pelipaikkana perjantai-iltaan. Pisteet taskussa viikonlopun viettoon!

SAPA – LPS/Kuninkaat
Bollis 6:lla perjantaina 31.7 klo 18
Tervetuloa!