Otteluennakko: Edustusjoukkue HJK/Laajasalon kimppuun Bragulle

SAPAn miesten edustusjoukkue yrittää jatkaa kauttaan voitokkaana, kun se kohtaa tänään perjantaina kotiottelussa Brahen kentällä sarjassa viimeisenä tällä hetkellä majailevan HJK/Laajasalon. Ottelu alkaa klo 18.

Kolmen pelin voitoton ja kahden peräkkäisen tappion putki katkesi viime viikon maanantaina. Tuolloin maalihanat aukesivat vihdoin oikein urakalla, sillä savannalaiset latoivat taululle peräti 6-2 lukemat PPJ:n kaatuessa Väinämöisen kentällä. Tästä on siis oikein mainio jatkaa reilun puolentoista viikon pelitauon jälkeen perjantain koitokseen.

SAPAn kokoonpanoon paluun tekee Martin Laitinen, Anton Matinlauri, Jussi-Pekka Savolainen ja Aleksi Roitto, joista viimeksi mainitut ovat toipuneet loukkaantumisten jäljiltä.

Pelikuntoisia illalla eivät sen sijaan ole Joe Johnson, Valtteri Frantsi, Christoffer MacDonald-Thomé ja Muhamed Bade. Poissa puolestaan ovat Riku Riihioja, Julius Kukkonen, Mikko-Ville Virolainen, Rasmus Helminen sekä maalivahti John Stolpe.

Viime kaudella ranskalaisen visiitin Kolmoseen tehneen HJK/Laajasalon alkukausi on ollut mollivoittoinen, mutta viime kierroksella nähtiin jo valoa tunnelin päässä. Edellisvuonna Kolmosessa 22:sta pelistä 20 hävinnyt Klubi onnistui voittamaan kuudennella yrittämällään ensi kertaa tällä kaudella, kun viikko sitten kaatui Gnistan /Ogeli maalein 3-2.

Lohko on ääritasainen, sillä sijat 1-8 mahtuvat viiden pisteen sisälle. Myös jäljelle jäävät häntäpään jengit ovat hekin vain kahden pisteen sisällä toisistaan.Tiukka ottelu varmasti luvassa.

Molemmilla on olleet pienet tappioputket niskassa, mutta kumpikin on taas päässeet takaisin voittojen tielle. Savannalaisleirissä otetaan Klubin jumbosijoituksesta huolimatta illan vastustaja tosissaan ja tiedetään joukkueen vaarallisuus. ”Vaikka alkuun onkin heillä tullut pari tappiota, niin täytyy pitää mielessä, että joukkue pelasi viime vuonna vielä Kolmosta. He ovat pystyneet nousemaan sinne pari kautta sitten, eikä heillä ole kovin paljon muutoksia joukkueessa. Tarvitsemme ehdottomasti fanit meidän tueksi Bragulle kannustamaan”, sanoo SAPAn päävalmentaja Rasmus Jansson lopuksi terveisensä kannattajille.

SAPA ja HJK/Laajasalo ovat tuttuja toisilleen parilta kaudelta, viimeksi joukkueet kohtasivat toissa, Klubin nousuun johtaneella kaudella. Tuolloin kumpikin voittivat oman kotipelinsä.

5 viimeisintä ottelua:

SAPA-LPS/Kuninkaat 2-0
FC Puimur/2-SAPA 1-1
SAPA-Kurvin Vauhti 0-3
SUMU/sob-SAPA 6-2
PPJ-SAPA 2-6

HJK/Laajasalo-SUMU/sob 3-3
Kurvin Vauhti-HJK/Laajasalo 6-1
HJK/Laajasalo-FC POHU/Hurjin 1-4
LPS/Kuninkaat-HJK/Laajasalo 1-1
HJK/Laajasalo-Gnistan/Ogeli 3-2

SAPA – HJK/Laajasalo
Brahen kentällä perjantaina 7.6 klo 18
Tervetuloa!