Edustusjoukkue kotivoittoon HJK/Laajasalosta Bragulla

7.6
Nelonen
Brahen kenttä
SAPA – HJK/Laajasalo 2-0 (2-0)
SAPAn maalit: Tuomas Pahkasalo (27. min.) ja Patrick Semangania (34. min.)

SAPAn miesten edustusjoukkue kukisti perjantaina Brahen kentän helteessä HJK/Laajasalon puhtaasti 2-0. SAPAn maaleista vastasivat avausjaksolla tulleilla osumilla Tuomas Pahkasalo ja Patrick Semangania.

Perjantai-iltana päästiin parin viikon tauon jälkeen pelaamaan taas kotoisalla Bragulla, jonne vastaan asettui sarjajumbo HJK/Laajasalo. Vastustaja ei ollut rankoissa olosuhteissa pelatussa ottelussa kehno, mutta sen verran kuitenkin isäntiä perässä, että numerot olivat vähintäänkin ansaittuja.

Klubi aloitti pelin varsin pirteästi ja pallo oli ensimmäisen puoliskon alkupuolella enimmäkseen SAPAn kenttäpäässä ja kotijoukkueella näytti olevan selviä käynnistymisvaikeuksia.

Mitä pitemmälle kamppailu jatkui, sitä paremmin vihreäpaidat alkoivat syttymään kunnolla otteluun. SAPAn Mikael Virta pääsikin 25 minuutin kohdalla nokikkain maalivahdin kanssa, mutta vieraiden molari ylsi laitahyökkääjän vedon tielle.

Vain pari minuuttia kuitenkin sitten osui. Karim Marjamäki syötti Tuomas Pahkasalolle, joka viimeisteli hienolla laukauksella paristakymmenestä metristä vasempaan alakulmaan, 1-0.

Toisen kerran helähti 34. minuutilla. Marjamäki, joka ei tosin onnistunut itse millään ilveellä perjantaina maalinteossa, teki esityön toiseen maaliin harhauttelemalla taidokkaasti puolustajat ja pääsi laukomaan. Patrick Semangania oli maalintekijän elkein oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja tuikkasi maalivahdilta tulleen riparin maalinedustalta sisään ja tilanne oli 2-0.

SAPAn Markus Vanninen ja HJK:n Jukka Koskela palkittiin ottelun parhaina pelaajina King Kebabin lahjakorteilla.

Toisella puoliajalla SAPA pelasi kurinalaisesti eikä isäntien molari Jere Ahon viime kauden seura päässyt juurikaan häntä maalillaan hätyyttelemään. Jesse Martin oli kuitenkin sitä vastoin lisätä vihreiden johtoa, mutta keskikenttämiehen veto osui tolppaan.

Voitolla SAPA nousi sarjassa ylöspäin ollen tällä hetkellä neljäntenä pelin vähemmän pelanneena kuin kaksi ylempänä olevaa joukkuetta.

”Tehtiin se mitä tarvittiin, voi olla siihen tyytyväinen. Meillä oli tänään pelaajia, joista osa joutui pelaamaan jopa puolikuntoisina. Heille täytyy antaa erityiskiitos, että he tulivat paikalle ja antoivat siitä huolimatta kentällä kaikkensa”, kiitteli SAPAn valmentaja Rasmus Jansson taiston tauottua.

SAPAn kokoonpano HJK/Laajasalo-ottelussa: Jere Aho; Anselmi Henriksson, Martin Laitinen (66. Jesse Martin), Daniel Canga (61. Anton Matinlauri), Jukka-Pekka Savolainen, Markus Vanninen, Tuomas Pahkasalo (79. Aleksi Roitto), Manu Taavitsainen, Karim Marjamäki, Patrick Semangania (57. Albian Ibishi), Mikael Virta. Vaihdossa: Mikael Biese

SAPAn loput kevätkierroksen ottelut:

SAPA – FC POHU/Hurjin pe 14.6 klo 18 Käpylän nurmi 3
Gnistan/Ogeli – SAPA ti 18.6 klo 19.30 Ala-Malmin nurmi
SAPA – Töölön Taisto/Akatemia pe 28.6 klo 19.15 Brahen kenttä
PK-35/2 – SAPA ma 1.7 klo 21 Pihlajamäen tn

Facebook: https://www.facebook.com/sapaedustus1970/

Twitter: https://twitter.com/sapaedustus?lang=fi

Instagram: https://www.instagram.com/sapaedustus/