Otteluennakko: Edustusjoukkue perjantaina ensimmäistä kertaa tällä kaudella nurmelle – ”Toivotaan maalirikasta peliä, mutta vain meidän osalta”

SAPAn miesten edustusjoukkueen kausi jatkuu poikkeuksellisesti Käpylän nurmella pelatulla kotipelillä, jossa vastaan asettuu FC POHU/Hurjin. Ottelu alkaa klo 18.

Viime pelistä irtosi HJK/Laajasaloa vastaan, voisiko sanoa varsin kliininen 2-0 voitto, vaikka toki lukemat olisivat voineet olla hieman paremmalla osumatarkkuudella tätä suuremmatkin.

Kärkisijat ovat tähtäimessä, kun ensi kertaa tällä kaudella kirmataan sille ”the real thing:lle”. Luonnonnurmi ei ole savannalaisille tältä vuodelta tuttu, sillä joukkue ei ole edes harjoitellut ruohontuoksuisena. Hurjin sitä vastoin on jo nurmella kuluvalla sesongilla pelannut, kun se hävisi Talissa PPJ:lle maalilla. Mitä tämä sitten tietää tätä peliä silmällä pitäen, ainakin se tuo luultavasti vihreille lisähaastetta.

Kokoonpano pysyy lähes stabiilina viime pelistä. Ainoat muutokset ovat, että Rasmus Helminen ottaa Jussi-Pekka Savolaisen paikan, joka on tänään sivussa ja Patrick Semangania ei pelaa tänään. Pitkäaikaistoipilas Muhamed Bade on vielä sivussa sekä Joe Johnson ja Christoffer MacDonald-Thomé parantelevat vielä vaivojaan. Valtteri Frantsi on polvivamman jälkeen palannut jo harjoitusvahvuuteen, mutta ei ole mukana vielä tässä pelissä. Myös Riku Riihioja, Julius Kukkonen, Mikko-Ville Virolainen ja maalivahti John Stolpe ovat poissa.

POHU/Hurjin on aloittanut kauden maalirikkaasti tehden 20 maalia ja päästäen lähes saman verran. Savannalaisleirissä toivotaan jälleen maalikarkeloita, tosin vain toiseen päähän. ”Toivotaan maalirikasta peliä, mutta kuitenkin vain meidän osalta.”, sanoo SAPAn valmentaja Rasmus Jansson pilke silmäkulmassa.

”Samaten ensimmäinen nurmipeli, toivotaan että kenttä on vain kunnossa. Pahaa kuitenkin pelkään, sillä Liikuntavirasto olisi hoitanut kentän ainakin kuulopuheiden perusteella harvinaisen heikosti”, lähettää Jansson terveiset kenttämestareille. Hienoa toki myös, että Samuli (fysiikkavalmentaja Jokinen) on taas Berliinin reissun jäljiltä mukana ja se auttaa tekemistä ollen meille tärkeä apu. Toivotaan jälleen, että saadaan kannattajia paikalle”, päättää Jansson.

FC POHU/hurjimmalla ei ole juurikaan tekemistä emoseuran kanssa, mistä kertoo muun muassa, että molemmat POHUt pelaavat samassa lohkossa. Viime kauden sarjanousijoiden kevät sujui vaihtelevin tuloksin, eikä mustapaidat ole kyenneet vielä kahteen peräkkäiseen voittoon. Tähän aukeaa tänään taas tosin tilaisuus, sillä keskikastissa majaileva Hurjin teki selvää jälkeä viime pelissään FC Puimuria vastaan kaataen sen peräti 5-1.

Joukkueet kohtaavat tänään ensimmäistä kertaa. Nurmi jo tuoksuu itse kunkin sieraimissa ja odotukset iltaa kohti pääsee kasvamaan samalla uusiin ulottuvuuksiin!

5 viimeisintä ottelua:

SAPA:

FC Puimur/2-SAPA 1-1
SAPA-Kurvin Vauhti 0-3
SUMU/sob-SAPA 6-2
PPJ-SAPA 2-6
SAPA-HJK/Laajasalo 2-0

FC POHU/Hurjin:

HJK/Laajasalo-FC POHU/Hurjin 1-4
FC POHU/Hurjin-FC POHU 1-3
Töölön Taisto/Akatemia-FC POHU/Hurjin 2-2
PPJ-FC POHU/Hurjin 2-1
FC POHU/Hurjin-FC Puimur/2 5-1

SAPA – FC POHU/Hurjin
Käpylän nurmella perjantaina 14.6 klo 18
Tervetuloa!