Edustusjoukkue ylivoimainen tiistaina – PPJ jäi Väiskillä jalkoihin 6-2 lukemin

28.5
Väinämöisen kenttä
PPJ – SAPA 2-6 (0-4)
SAPAn maalit: Karim Marjamäki (6. min.), Mikael Virta 2 (21. min. ja 40. min.), Julius Kukkonen (35. min.), Anselmi Henriksson (58. min.) ja Jesse Martin (90+2. min.)

SAPAn miesten edustusjoukkueella oli tiistaina todelliset maalikarkelot, kun se kaatoi PPJ:n ylivoimaisesti peräti 6-2 luvuin. Onnistumisia tuli laajalta rintamalta, sillä nimensä maalitilastoihin sai viisi SAPA-peluria.

Ennen tiistain koitosta SAPA oli hävinnyt kaksi viimeistä peliään ja pelannut kolme voitotonta ottelua peräjälkeen, sekä myös tehnyt lohkossa vähiten maaleja yhdessä PK-35/2.n kanssa. Tässä pelissä moisista saldoista ei ollut tietoakaan, sillä ketsuppipullo pääsi ryöpsähtämään toden teolla.

SAPA aloitti ottelun vahvasti. Vain kuusi minuuttia oli pelattu, kun SAPA iski ensimmäisen osuman. Karim Marjamäki kuljetti terävästi keskelle ja ampui noin 20 metristä pallon maaliin, 0-1.

Hetkeä myöhemmin tasoitus ei ollut kaukana, veto puoliroikkuna ei osunut kuitenkaan ylärimaa lähemmäs.

21. minuutilla Mikael Virta riisti pallon, harhautti vastustajan lähellä maalia ja laukoi pelivälineen takanurkkaan, peli 0-2.

Julius Kukkonen lisäsi SAPAn johdon 35 minuutin kohdalla jo 3-0:aan.

5 minuuttia tästä Virta laittoi maalivahdilta tulleen paluupallon sisään tehden illan toisensa, ja tauolle 4-0 lukemista. Toisella jaksolla tuli Jobinpostia, kun Virta mursi törkytaklauksen seurauksena varpaansa ja on sivussa ensiarvion mukaan juhannukseen saakka.

Toiselle puoliajalle tuskin kukaan enää uskoi sinivalkoisten nousuun, ja Anselmi Henrikssonin hieno 5-0 maali vasempaan yläkulmaan tunnin kohdalla leikkasi näiltä olemattomilta ajatuksilta viimeistään siivet. Edellinen ”Anssin” tilastoihin päässyt maali on ainakin viiden vuoden takaa.

Kun puolustaja oli päässyt kerran vauhtiin, niin myös toinen osuma oli samaan syssyyn todella lähellä. Maalivahti pääsi kuitenkin venyttämään juuri ja juuri pallon tielle Henrikssonin vetoon samasta yläkulmasta.

PPJ kavensi 80. ja 85. minuutilla tulleilla maaleilla 2-5:een. Ensimmäinen näistä tuli pilkulta. SAPAn Jesse Martin maalasi vielä loppulukemat 2-6 lisäajalla.

”Erittäin kiva voittaa, se on pelissä tietysti kaiken ydin. Se tapa millä tänään voitettiin oli, että pelasimme meidän omaa peliämme, ja tästä pelistä jää varmasti käteen sitä kautta myös seuraavankiin. Uskon vakaasti, että tällä meidän omalla pelillä ja tekemisellä, jolla olemme alkukaudestakin saaneet voittoja, tulemme saamaan niitä myös lisää. Nyt lähdemme nauttimaan vähän iisimmistä päivistä ja jatketaan työn tekoa”, sanoi SAPAn valmentaja Rasmus Jansson taiston tauottua.

SAPAn kokoonpano PPJ-ottelussa: Jere Aho; Anselmi Henriksson, Rasmus Helminen, Daniel Canga (66. Manu Taavitsainen), Markus Vanninen, Riku Riihioja, Tuomas Pahkasalo (81. Jesse Martin), Mikael Virta (78. Albian Ibishi), Patrick Semangania, Julius Kukkonen, Karim Marjamäki. Vaihdossa: Mikael Biese

SAPAn loput kevätkierroksen ottelut:

SAPA – HJK/Laajasalo pe 7.6 klo 18 Brahen kenttä
SAPA – FC POHU/Hurjin pe 14.6 klo 18 Käpylän nurmi 3
Gnistan/Ogeli – SAPA ti 18.6 klo 19.30 Ala-Malmin nurmi
SAPA – Töölön Taisto/Akatemia pe 28.6 klo 19.15 Brahen kenttä
PK-35/2 – SAPA ma 1.7 klo 21 Pihlajamäen tn

Facebook: https://www.facebook.com/sapaedustus1970/

Twitter: https://twitter.com/sapaedustus?lang=fi

Instagram: https://www.instagram.com/sapaedustus/