Otteluennakko: Edustusjoukkue lähtee kääntämään tiistaina kurssia – Väiskillä vastassa PPJ

SAPAn miesten edustusjoukkue yrittää katkaista jo kolmen pelin mittaiseksi venyneen voitottoman putkensa tiistaina PPJ:tä vastaan. Kaksi viimeisintä ottelua ovat päättyneet vieläpä tappioon, joten nyt jos koska olisi syytä kääntää laiva. Ottelu käynnistyy Väinämöisen kentällä klo 20.30.

SAPAn kahden maalin johto suli viime perjantaina SUMU/sob:ia vastaan, joka löi savannalaiset tylysti lopulta peräti 6-2. Tuossa ottelussa ei oikein toiminut mikään, joten viime pelistä lienee varsin helppoa parantaa.

SAPAn kokoonpano on lähes identtinen perjantailta. Ainoastaan tänään poissa olevan Christoffer MacDonald-Thomén paikan ottaa Mikael Virta.

Jo vuonna 1935 perustettu PPJ on jäsenmäärältään Helsingin piirin toiseksi suurin. Sen nyt kohdattava edustusjoukkue on aloittanut kauden kahdella voitolla, kahdella tasurilla ja avauskierrokselta tuli tappio. PPJ on pisteen SAPAa edellä kahdeksassa pinnassa. Joukkue pelaa toista kauttaan Nelosessa pudottuaan kaudella 2017 sarjaporrasta alemmas. Viime vuonna PPJ pelasi varsin kelpo kauden sijoittuen sarjassa neljänneksi.

”Kuten olemme nähneet, voimme voittaa kenet tahansa tässä sarjassa omalla pelillämme. Jo alkukauden aikana on tullut selväksi, että sarja on tasainen eikä siinä ole helppoja pelejä. Onneksi kaula kärkeen on vain 3 pistettä, joten se on kurottavissa kiinni yhdenkin kierroksen aikana”, toteaa SAPAn valmentaja Rasmus Jansson ennen illan koitosta.

Jokohan nyt kipsi murtuisi!

5 viimeistä ottelua:

PPJ:

PPJ-FC Puimur/2 1-2
Gnistan/Ogeli-PPJ 1-6
SUMU/sob-PPJ 0-0
PPJ-PK-35/2 2-2
Kurvin Vauhti-PPJ 0-1

SAPA:

FC POHU – SAPA 0-1
SAPA-LPS/Kuninkaat 2-0
FC Puimur/2-SAPA 1-1
SAPA-Kurvin Vauhti 3-0
SUMU/sob-SAPA 6-2

PPJ – SAPA
Väinämöisen kentällä tiistaina 28.5 klo 20.30