Edustusjoukkue hävisi tylysti perjantaina – SUMU/sob kuritti SAPAa 6-2 lukemin

Tuomas Pahkasalolla tappiollinen debyytti SAPAn paidassa.

24.5
Kartanon tn
SUMU/sob – SAPA 6-2 (4-2)
SAPAn maalit: Julius Kukkonen (7. min.) ja Karim Marjamäki (11. min.)

SAPAn miesten edustusjoukkue kärsi jo toisen peräkkäisen tappionsa, kun se hävisi peräti 6-2 SUMU/sob:ille, joka voitti samalla kauden ensimmäisen ottelunsa. Erityisen karvaaksi tuloksen teki sen, että savannalaiset menettivät kahden maalin johtonsa.

Pelipaikkana toimi koleana ja harmaana perjantai-iltana Kartanon tekonurmi Vuosaaressa. SAPA halusi palata voittojen tielle tasurin ja tappion jäljiltä, ja illan isännät voittaa vihdoin tällä kaudella.

Ottelun alku enteili ensi kertaa jopa suurinumeroista voittoa, sillä SAPA oli jo 11 minuutin kohdalla 2-0 johdossa Julius Kukkosen ja Karim Marjamäen osumilla.

Sen jälkeen alkoi tapahtua kummia. Ensin SUMU/sob tuli 19. minuutilla maalin päähän ja pääsi tasoittamaan vain neljä minuuttia myöhemmin.

Valkopaidat saivat maaleista virtaa ja peli soljui vauhdikkaasti ja tapahtumarikkaasti kumpaankin päähän.

Ennen taukoa SAPAn puolustus aukesi vielä kohtalokkaasti pariin otteeseen. Ensin Mika Hadzhiev laittoi ylärimasta pompanneen jatkopallon sisään, ja juuri ennen taukoa Vilhami Alho antoi SAPAlle shokkihoitoa iskien pallon boksin sisältä etukulmasta sisään ja tilanne oli 4-2.

Toisella puoliajalla SAPA ei oikein löytänyt keinoja maalipaikoille murtautumiseen, ja tuska alkoi vähitellen hiipiä vihreiden puseroon.

SAPAn hyökätessä vimmatusti, pääsi isäntien Daniel Venikainen viisi minuuttia ennen täyttä aikaa yksin läpi ja niittasi pelin lopullisesti, 5-2. Ja lisäajalla syntyi vielä loppunumerot 6-2.

SAPAn paidassa pelasi ensimmäistä kertaa Tuomas Pahkasalo.

SAPAlla on tällä hetkellä aikamoinen henkinen takalukko päällä. Sitä päästään yrittämään avaamaan jo ensi tiistaina Väinämöisen kentällä. Peli PPJ:tä vastaan alkaa klo 20.30.

SAPAn kokonpano SUMU/sob-ottelussa: Mikael Biese; Anton Matinlauri, Anselmi Henriksson, Daniel Canga, Albian Ibishi, Riku Riihioja, Tuomas Pahkasalo (59. Manu Taavitsainen), Jesse Martin (27. Rasmus Helminen), Karim Marjamäki, Christoffer MacDonald-Thomé (76. Markus Vanninen), Julius Kukkonen. Vaihdossa: Jere Aho.

SAPAn loput kevätkierroksen ottelut:

PPJ – SAPA ti 28.5 klo 20.30 Väinämoisen kenttä
SAPA – HJK/Laajasalo pe 7.6 klo 18 Brahen kenttä
SAPA – FC POHU/Hurjin pe 14.6 klo 18 Käpylän nurmi 3
Gnistan/Ogeli – SAPA ti 18.6 klo 19.30 Ala-Malmin nurmi
SAPA – Töölön Taisto/Akatemia pe 28.6 klo 19.15 Brahen kenttä
PK-35/2 – SAPA ma 1.7 klo 21 Pihlajamäen tn

Facebook: https://www.facebook.com/sapaedustus1970/

Twitter: https://twitter.com/sapaedustus?lang=fi

Instagram: https://www.instagram.com/sapaedustus/