Miesten edustusjoukkueen try outit lähestyvät – uudet pelurit tervetulleita näytille

 

 

 

 

 

 

 

 

Haluatko päästä kehittymään pelaajana ja olla mukana aivan uudella ja poikkeuksellisella tavalla toimivassa alasarjajoukkuessa. SAPAn miesten edustusjoukkueen try outit alkavat tiistaina 27.11 Haapaniemen kentällä, joihin uudet pelaajat ovat tervetulleita näytille!

Sarjanousua tavoitteleva SAPA tarjoaa puitteet pelaajalle varmaan kehittymiseen – parhaimmillaan  moninkertaisesti nopeampaan kuin muualla, ja pelaaminen on joukkueessa edullista/tai jopa ilmaista. Seuraamme fyysistä kuntoasi, tätä tietoa on mahdollista saada omaan käyttöön esimerkiksi toisen lajin harjoituksen ohjelmointiin ja voimme ohjelmoida vaikkapa harjoitteluasi salilla. Todennäköisesti sarjan parhaat, todella laajat ja omistautuneet taustat pyrkivät viemään eteenpäin seuraa ja joukkuetta nuorekkaalla raikkaalla tekemisellä tähyten kohti korkeampia sarjatasoja.   

Muun oheistoiminnan ohella, harjoitusten laatu on keskeisessä osassa; paikalla on aina osaava valmennustiimi. Pääset myös näkemään omaa harjoitteluasi ja pelaamistasi videolta. Sinulla on mahdollisuus olla mukana ainutlaatuisessa prosessissa, ja alasarjoissa aivan poikkeuksellinen toiminta kiinnostaa ulkopuolellakin (ottelutapahtumat, oma sosiaalinen media, sponsorit). Tämä on oivallinen tilaisuus muun muassa nuorelle pelaajalle päästä ensimmäiselle askeleelle miesten sarjoihin/pelaajalle uusi mahdollisuus uralle. 

Mikäli kiinnostus heräsi, tule Haapikselle ennen varsinaisen harjoituskauden alkua pidettäviin harjoituksiin näyttämään osaamistasi.        

Avoimet treenit marras-joulukuussa (27.11-21.12):

Tiistaisin ja torstaisin klo 20-21.30 Haapaniemen kentällä

Ilmoittaumiset try-outeille otetaan vastaan sähköpostiin: sapamiehet@gmail.com

Varsinainen pre-season käynnistyy tammikuussa.