SAPAn miesten futsaljoukkueen kausi starttasi voitolla: ”Tavoite on pelata erittäin näyttävää ja voittavaa futsalia”

 

 

 

 

 

 

 

Kaudeksi 2013-14 perustettu SAPAn miesten futsaljoukkue lunasti viiden Vitosessa vietetyn sesongin päätteeksi ensimmäisen sarjanousunsa karsintojen kautta. Sunnuntaina startannut kausi sarjaporrasta ylempänä lähti savannalaisilta käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla, kun FC Hieho kaatui Myllypurossa maalein 6-5.

”Yllättävän hyvä peli siihen nähden miten vähän ollaan päästy treenaamaan. Avausottelu Nelosessa ja 3 pistettä, tästä on siis erittäin hyvä jatkaa. Olosuhteet huomioiden ja astetta korkeampi sarjataso, niin oikein tyytyväinen voi olla joukkueen esitykseen tänään”, joukkuetta luotsaava Aku Jokinen kehuu.

Joukkue koostuu kaikista SAPAn kolmesta miesjoukkueiden pelaajista. ”Yksi tämän homman juju on se, että tässä tehdään SAPAn miesten joukkueiden välistä yhteistyötä. Kolmen joukkueen yhteisjoukkue on omiaan parantamaan SAPA-henkeä ja näin tulee pelaajat tutuiksi toisilleen”.

Sarjatason vaihtumisen myötä haaste tulee olemaan aiempaa kovempi, mutta tavoitteet on astetettu silti korkealle. ”Sarjassa kuin sarjassa pyrkimyksenä on aina lähteä se voittamaan. Samalla kuitenkin tiedostetaan, että nyt pelataan Nelosta ja tällä tasolla ei olla aiemmin oltu, joten vastus on kovempi kuin aikaisempina vuosina. Nousu ei ole mikään ehdoton tavoite, mutta sitä totta kai tavoitellaan. Tavoitteena on joka tapauksessa pelata erittäin näyttävää ja voittavaa futsalia”, sanoo Jokinen.

Kauden ensimmäinen kotipeli pelataan ensi viikon lauantaina 17.11 Latokartanon liikuntahallissa Eiran Atlasta vastaan, ottelu alkaa klo 16.45. Kaikki SAPA-fanit ovat tervetulleita kannustamaan peleihin ja viihtymään joukolla.

sdr