Miesten edustusjoukkueen kauden avaukseen vastaan torstaina FC POHU

Nelosen kausi käynnistyy torstaina, kun sarja-avauksen vastustajaksi tulee FC POHU Lassilan tekonurmelle.

Joukkue on saanut pitkän ja raskaan preseasonin jälkeen ladata hiukan pitempään akkuja, kun se oli pois harjoituskentiltä viikon verran palattuaan taas tiistaina sorvin ääreen valmistautumaan kauden avaukseen.

Edustuksen todella mielenkiintoinen kausi on vihdoin valmis alkamaan. SAPAn treenipelit sujuivat hieman kaksijakoisissa tunnelmissa. Kymmenen harjoitusmatsin saldona oli 5 voittoa, mutta samalla myös yhtä monta tappiota. Uusia pelaajia on tullut savannalaisryhmään iso liuta, joten yhteenhitsautuminen ja kemioiden löytyminen pelaajien kesken vie aina hieman enemmän aikaa.

SAPAn päävalmentaja Rasmus Jansson lähtee kauden avaukseen jännittynein ja odottavin mielin. ”Vastassa on lohkon toinen joukkue, joka lähtee julkisesti tavoittelemaan sarjanousua eli voimme laskea POHUn yhdeksi kilpakumppaniksi tällä kaudella. Joukkue ei ole siellä suuremmin muuttunut, muutamia uusia junnuja toki tullut. Luultavasti on peli heillä kasassa heti kauden alusta lähtien.”

SAPA on saanut jo näkymään asioita, mitä halutaan toteuttaa kentällä. ”Voimme lähteä kauden avaukseen luottavaisena, ja uskon että pystymme haastamaan ja myös voittamaan tämän avausottelun”, Jansson sanoo.

POHU selviytyi Nelosen talvisarjan finaalin häviten sen Toukolan Teräkselle 4-1. Kesällä 2017 uudelle kotikentälle, Topcart-areenalle siirtyneet pohjois-haagalaiset ovat treenanneet talvella yhden kerran vähemmän viikossa kuin SAPA, torstaina selviää näkyykö ero harjoittelussa kentän puolella.

SAPAlla on katkeria muistoja avausvastustajasta, sillä POHU kaatoi savannalaiset vuoden 2016 Nelosen nousukarsinnoissa Bolliksella.

Tästä lähdetään nousunkiilto silmissä kohti uutta kautta!

FC POHU – SAPA

Lassilan Topcart-Areenalla

torstaina 25.4 klo 20.15