Edustusjoukkueen kauden toisessa pelissä vastassa Valtti

 

 

 

 

 

 

Edustusjoukkueen kauden toinen haaste on vuorossa tänään Puotinkylän Valttia vastaan. Ottelu alkaa Brahen kentällä klo 18.

SAPAn sarja-avaus päättyi Kiffeniä vastaan 1-1 tasatulokseen, ottelu olisi voinut hyvin kääntyä kummalle joukkuelle vaan. Tulos oli siis kelvollinen, mutta ainakin toinen puoliaika jätti tekemiseen vielä parantamisen varaa. Mutta nyt on ensimmäisen pelin jännitys jo ohi ja joukkue lähtee hakemaan kauden ensimmäistä täyttä pistepottia Valttia vastaan. Myös puotinkyläläisten kauden ensimmäinen ottelu päättyi 1-1 tasuriin, kun se kohtasi perjantaina HJK/Laajasalon kotonaan, joukkueen valmistautuminen jää siis vain kahteen välipäivään. Lohkon kärkisijoja tavoitteleva hyvässä nosteessa oleva Valtti teki viime kaudella kolmanneksi vähiten maaleja, mutta toisaalta päästi neljänneksi vähiten Valtin päättäessä kauden kuudenteen sijaan.

Viime kauden kahdessa kohtaamisissa ensimmäinen päättyi 1-1 tasapeliin ja syksyn pelissä Käpylässä SAPA oli parempi maalein 2-0. SAPAn kokoonpanosta puuttuu tänään Jaakko Kuusimäki, Patrick Semangania, Olli Romppainen, Joni Rantakari, Ruj Jovanovic-Hyvärinen, Christoffer MacDonald-Thome sekä pitkäaikaistoipilas Mikael Virta, myös Jani Rahkosen pelaaminen on epävarmaa. Vaihtomiehiä ei tänään liiaksi jää, mutta ei anneta tämän häiritä. Tervetuloa kannustamaan SAPA kauden avausvoittoon!

SAPA – Valtti
Brahen kentällä maanantaina 24.4 klo 18