Edustusjoukkue lähtee torstaina pesemään kasvojaan – Vantaalla vastassa FC Korso/United

SAPAn miesten edustusjoukkue jatkaa huomenna torstaina kauttaan, kun se matkaa Vantaan Havukoskelle FC Korso/Unitedin vieraaksi. Myöhäisillan ottelu käynnistyy Havukosken tekonurmella klo 21.

SAPA hävisi viime viikon ottelussaan harmittavasti LPS/Kuninkaille joukkueen jäätyä huonon esityksen jälkeen maaleitta 1-0 tappioon päättyneessä matsissa. Katse on käännetty kuitenkin jo huomiselle, jolloin nähdään toivottavasti sisuuntunut savannalaisryhmä.

Joukkueeseen liittyi hiljattain Saleem Khan, joka on ensi kertaa torstaina SAPAn kokoonpanossa. Rasmus Helminen palaa yhden huilipelin jälkeen ryhmään yhdessä maalivahti Jere Ahon ja Mike Kapilon kanssa. Sen sijaan poissaolijoiden listalta löytyy viime pelin pelanneet Daniel Donner, Jesse Martin sekä Anselmi Henriksson. Leevi Priha ja Samir Jmaali ovat palanneet loukkaantumisen jäljiltä jo harjoituksiin, mutta eivät ole vielä tässä pelissä mukana.

Vuonna 2011 perustettu FC Korso/United sijoittui viime kaudella Uudenmaan Nelosessa kolmanneksi, joten helppoa iltapuhdetta tuskin SAPA Havukoskella saa. Oranssipaidat ovat kuluvalla sesongilla päässeet irti neljästi, niistä joukkue on napsinut yhden voiton, kun kuukausi takaperin voitto irtosi MPS/2020:sta. Viikko sitten korsolaiset hävisivät FC Kapinalle luvuin 6-3, joten illan molemmat jengit lienevät janoavan täyttä pistepottia.

”Edellinen peli oli niin surkea, että siitä ei voi kun parantaa. Ollaan yritetty unohtaa viime peli ja keskitytty tulevaan. Valmistavissa treeneissä oli hyvä meininki, ja tunkua on kokoonpanoon, joten siinä mielessä hyvillä mielin lähdetään torstaille. Kiva myös että pelit alkavat olla viikottaisia niin pääsee hyvin rytmiin. Ottelun alkaa sopivan europelimäiseen aikaan, mikä on omalla lailla hauskaa”, kertoilee SAPAn valmentaja Samuli Jokinen tunnelmia.

Eiköhän palata voittojen tielle!

FC Korso/United – SAPA
Havukosken tekonurmella (Koivukylänväylä 32) torstaina 6.8 klo 21