Otteluennakko: Edustusjoukkue kohtaa tänään maanantaina Käpylässä Kurvin Vauhdin – ”Vastassa sarjan kovimpia jengejä”

SAPAn miesten edustusjoukkue pelaa tositoimiin parin välipäivän jälkeen. Käpylän nurmella vastaan asettuu sarjassa kolmantena oleva Kurvin Vauhti.

SAPA jäi ilman voittoa jo neljättä kertaa peräkkäin, kun FC Puimur/2 kävi hakemassa 3-1 voiton Käpylän nurmella. Kuudentena sarjassa olevat savannalaiset tarvitsevat jo kipeästi voittoja, jottei kärkipaikat karkaisi jo liian kauaksi.

SAPAn edustusjoukkueessa debytoi Ykköstäkin Pallo-Iiroissa aiemmin pelannut Jonas Nyholm. 27-vuotias keskikenttäpeluri edusti viimeksi Kakkosen Gnistania. Kokoonpanoon palaa viimeksi sivussa olleet maalivahti Jere Aho, Jesse Martin, Aleksi Roitto. Maalilla aloittaa Mikael Biese.

Loukkaantuneina sivussa ovat Joseph Johnson, Patrick Semangania sekä viime pelissä solisluunsa murtanut Martin Yilmaz.

Läpi kauden kärkikahinoissa porskuttanut Kurvin Vauhti hävisi yllättäen vieraskentällä putoamisviivan alapuolella olevalle HJK/Laajasalolle viime perjantaina. Tämä oli valkopaidoille vasta kauden toinen tappio. Se on kärkeä perässä kaksi pistettä saman verran pelejä vähemmän pelanneena.

”Tänään tulee yksi tämän sarjan kovimmista jengeistä vastaan, hemmetin kova matsi tiedossa. Kurvi tulee aina todella lujaa. Kallion derby jälleen, mutta harmi että se joudutaan pelaamaan tällä kertaa Käpylässä. Se ei luultavasti houkuttele valitettavasti ihan niin paljon ihmisiä paikalle kuin viimeksi Bragu. Se tapahtuma oli huikea, vaikka hävittiinkin. Toivottavasti saadaan kuitenkin tästäkin samanlainen tapahtuma”, toivoo SAPAn päävalmentaja Rasmus Jansson.

Valmentaja uskoo, että peli noudattaa samalaista kaavaa kuin viimeksi. ”Peli tulee varmaan olemaan meidän hallinnassa, ja pitää olla huolellinen ettei Kurvi rokota vastahyökkäyksistä. Niitä tulee ja ne on todella vaarallisia. Vaikea matsi siis tiedossa ehdottomasti”, hän kehuu vielä lopuksi vastustajaa.

Periksi ei annetta, viikon alkuun pisteet himaan!

5 viimeisintä ottelua:

Kurvin Vauhti:

Kurvin Vauhti -Gnistan/Ogeli 2-2
Kurvin Vauhti-LPS/Kuninkaat 3-2
FC POHU/Hurjin-Kurvin Vauhti 1-2
FC POHU Kurvin-Vauhti 1-1
HJK/Laajasalo -Kurvin Vauhti 3-2

SAPA:

FC Puimur/2 FC POHU 3-3
SUMU/sob-FC Puimur/2 1-8
Töölön Taisto/Akatemia-FC Puimur/2 1-1
LPS/Kuninkaat-FC Puimur/2 4-1
SAPA-FC Puimur/2 1-3

Kurvin Vauhti – SAPA
Käpylän nurmella maanantaina 12.8 klo 18.