Otteluennakko: Edustusjoukkue hakemaan torstaina pisteet Lassilasta FC POHU/Hurjinta vastaan – ”Isot panokset jatkuu”

SAPAn miesten edustusjoukkueen kautta on jäjellä vielä neljän ottelun verran. Tänään torstaina savannalaiset matkaavat ”peräti” Lassilaan saakka sesongin 19:sta paikallismatsiin FC POHU/Hurjimman vieraaksi. Ottelu pyörähtää vauhtiin klo 20.15.

Viime perjantaina SAPA koki pahan pettymyksen, kun se jäi 4-4 tasapeliin putoamista vastaan kamppailevan HJK/Laajasalon kanssa. Positiivista ottelussa oli silti, että vihreäpaidat onnistuivat nousemaan kolmen maalin takaa tasoihin ja lopun dramaattisten vaiheiden jälkeen oli vielä viedä lopulta koko pelin. Nousuhaaveet kokivat kolauksen, mutta haudatuiksi niitä ei vielä kannata missään nimessä julistaa.

SAPAn kokoonpanoon palaa häämatkalta palannut Jonas Nyholm. Muutoin ryhmä on melko samanlainen viime peliin nähden, joskin toivon mukaan aavistuksen laajempi.

Maalivahti Jere Aho sai pelin päätyttyä ottelun toisen keltaisen kortin ja on näin ollen pelikiellossa. Tuomas Pahkasalo on edelleen Jenkeissä, Julius Kukkonen armeijassa ja veskari John Stolpe SAPAn kakkosjengin mukana. Loukkaantuneina jatkaa Patrick Semangania, Manu Taavitsainen, Martin Yilmaz, Anton Matinlauri ja Markus Vanninen.

SAPA on huipputasaisessa sarjassa viidentenä 4 pinnaa kärjestä jääneenä. FC POHU/Hurjin on puolestaan kahdeksantena, matkaa putoamisviivaan on ainoastaan kaksi pistettä, joten motivaationpuutetta ei kummallakaan joukkueella luulisi tässä kohtaa olevan.

”Pieni voittoputki pääsi viime pelissä harmillisesti katkeamaan. Kuitenkin positiivisiakin asioita jäi siitä ottelusta käteen, sillä joukkue osoitti luonnetta nousemalla kolmen maalin tappioasemasta pisteille. Se kertoo sen, että jengi on vielä tässä homassa mukana ja on mentaalisesti edelleen vahva joukkue”, sanoo SAPAn päävalmentaja Rasmus Jansson ottelun alla.

Edellinen ottelu päättyi karvaasti POHU/Hurjimman eduksi Käpylässä peräti 4-0 ja sen SAPA haluaa ehdottomasti käntää. ”Me ei haluta että POHU/Hurjin muistaa meidät sellaisena jenginä kuin viimeksi oltiin. Nyt päästään toivottavasti hakemaan pisteet Topcart Areenalta. Isot panokset jatkuu edelleen eikä mitään olla missään nimessä vielä luovutettu”, päättää Jansson.

5 viimeisintä ottelua:

FC POHU/Hurjin:

FC POHU/Hurjin-HJK/Laajasalo 0-5
FC POHU-FC POHU/Hurjin 5-1
FC POHU/Hurjin-Töölön Taisto/Akatemia 1-2
FC Puimur/2-FC POHU/Hurjin 0-5
FC POHU/Hurjin-LPS/Kuninkaat 1-4

SAPA:

FC Puimur/2-SAPA 3-1
Kurvin Vauhti-SAPA 0-1
SAPA-SUMU/sob 8-0
SAPA-PPJ 3-0
HJK/Laajasalo-SAPA 4-4

FC POHU/Hurjin – SAPA
Lassilan Topcart Areenalla torstaina 12.9 klo 20.15