SAPAn miesten joukkueet viikolla tasureihin – ”kaikki koki, että tämä oli ihan voitettavissa”

27.4
Espoonlahden urheilupuisto
Kolmonen
EPS/Reservi – SAPA 1-1 (1-0)
SAPAn maali: Jasir Chokairy (Lillqvist) 50. min.

SAPAn miesten edustusjoukkue jatkoi orastavaa pisteputkeaan Kolmosessa pelaamalla keskiviikkona 1-1 tasapelin EPS/Reservin kanssa. Espoonlahdessa käydyn matsin SAPAn ainokaisesta vastasi Jasir Chokairy.

Sää oli vähintäänkin talvinen, kun lämpöasteet huiteli korkeintaan muutamassa ja tuuli teki vielä päälle tehtävänsä. Tämä antoi ainakin pelaajille motivaation pitää tempoa yllä jos ei muuta ja niin kävikin.

Emil Lillqvist oli ensi hetkillä vähällä jatkaa siitä mistä viime pelissä jäi (6 maalia), mutta hänen veto meni hiuksen hienosti yli maalin.

Tasaisella avausjaksolla nähtiin yksi osuma, kun 29. minuutilla Seferi Valdrin ampui paristakymmenestä metristä pallon ohi SAPAn maalia vartioineen Pasi Petäjän.

SAPA ei löytänyt jakson lopussa enää keinoja vastustajan tiukan puolustuksen avaamiseen, ja tauolle lähdettiin näistä 1-0 lukemista. Tauolla vaihtoon tuli loukkaantumisen vuoksi Victor Villegas sekä KäPasta lainalla ollut puolustaja Ronald Karlsson.

Päätöspuoliajan alkajaisiksi vihreäpaidat tulivat tasoihin. Lillqvist tuli laidalta ja syötti maalin eteen Jasir Chokairylle, joka pääsi viimeistelemään 1-1 maalin.

SAPA painoi rajusti päälle ja lisää oli tulla 66 minuutin kohdalla. Muhamed Bade tykitti, mutta EPS-veskari sai nipin napin riman alta näppinsä pallon tielle.

Vastustaja oli vaarallinen vastahyökkäyksissä, mutta SAPAn puolustus hoiti tilanteet esimerkillisesti eikä Petäjä joutunut juurikaan työllistetyksi maalinsa suulla.

SAPAn Aksel Karra pääsi 83. minuutilla ampumaan läheltä kohti etukulmaa, maalivahti pääsi kuitenkin pelivälineen tielle.

Ottelu päättyi vihreiden lieväksi pettymykseksi tasatulokseen, mutta piste silti plakkariin mihin SAPAn päävalmentaja Samuli Jokinen oli kaikesta huolimatta melko tyytyväinen.

”Se oli aika tasainen vääntö, meillä oli enemmän paikkoja. Jos oltaisi osuttu paremmalla prosentilla niin oltaisi klaarattu tämä matsi. Ollaan kuitenkin vierastasuriin ihan tyytyväisiä, koska uskon että EPS tulee olemaan aika korkealla sarjataulukossa kauden päätteeksi.”

”Positiivista oli myös, että pelaajat oli myös aika pettyneitä tasapeliin eli kaikki koki, että tämä oli ihan voitettavissa”, sanoi Samuli lopuksi.

Torstaina SAPA/Savanna puolestaan pelasi maalittoman tasapelin Nelosessa Espoon Tikan vieraana. Ottelussa debytoi 06- syntynyt SAPA-juniori Vilho Määttänen sekä -05:nen Emil Nyassi.

Seuraavaksi edustus pelaa ensi torstaina, kun se matkaa jälleen Espooseen tällä kertaa Leppävaaraan Leppävaaran Pallon vieraaksi. Matsi alkaa paikallisella Urheilupuistolla klo 20.05.

SAPAn kokoonpano EPS/Reservi-ottelussa: Pasi Petäjä; Jesper Koutelo, Ronald Karlsson (46. Inno Ilonen), Dicky A Lody; Olli Lappi; Victor Villegas (46. Armando Pongo), Emil Lillqvist, Muhamed Bade, Jasir Chokairy (72. Aksel Karra); Henri Unkuri. Vaihdossa: Mikael Friman.

Facebook:https://www.facebook.com/sapaedustus1970/
Twitter:https://twitter.com/SAPAedustus
Instagram:https://www.instagram.com/sapaedustus/?hl=fi https://www.instagram.com/sapaultras/