SAPAn kahden ylimmän sarjatason jengit pelaavat torstaina ja perjantaina – edustusjoukkueella vastassa FC FINNKURD

SAPAn miesten joukkueet, Kolmosessa pelaava SAPA ja Nelosessa oleva SAPA/Savanna pelaavat peräkkäisinä päivinä. Savanna kohtaa torstaina Latokartanon tekonurmella KäPa/NoLe:n klo 19.05 starttaavassa ottelussa. SAPAn Edustus puolestaan ottaa mittaa perjantaina vieraskentällä FC FINNKURDista Myllypuron tekonurmella, matsi käynnistyy klo 20.15.

SAPA/Savanna ei ole vielä kyennyt nappaamaan neljästä pelaamastaan ottelustaan vielä täyttä pistepottia. Tasureita on kertynyt pari kappaletta. Tähän haetaan muutosta sarjassa pykälän SAPAa edellä olevasta KäPa/NoLe:sta. Lohko on sen verran tasainen, että voitto nostaisi savannalaisten osakkeita rutkasti.

Edustus puolestaan on neljän kierroksen jälkeen keskikastissa, kun se saa vastaansa FC FINNKURDIN, jonka vihreäpaidat talven treenipelissä pesi täysin suvereenilla esityksellä 5-0. Tällä kertaa ei ole kuitenkaan odotettavissa samanlaisia murskajaisia, vaikka vastustaja onkin aloittanut kautensa varsin takkuisesti. FINNKURDIn toistaiseksi ainoa voitto on avauskierrokselta, ja sen jälkeen tappiot on tullut niin SexyPöxyiltä, EsPalta kuin FC Espooltakin. Takki auki ei matsiin missään nimessä sovi lähteä tai tulee varmasti vaikea ilta, sen verran taitoa kurdiryhmältä kuitenkin löytyy tänäkin vuonna.

SAPA pelasi viime sunnuntaina maalittoman tasapelin Bolliksella SexyPöxyjen kanssa. Tulos oli pelitapahtumiin nähden suhteellisen oikeutettu. SAPAn kokoonpano ei ole elänyt alkukaudesta juurikaan, mutta tätä kirjoittaessa perjantain ryhmä ei ole vielä täysin tiedossa.

Tuleeko molemmilla jengeillä voitot, se selviää parin vuorokauden sisään.