SAPAn miesten edustusjoukkue perjantaina Suomen Cupin avauskierroksella – vastassa FC POHU/JäPa

Kolmosessa pelaava SAPAn miesten edustusjoukkue pelaa ensimmäisen Suomen Cupin ottelunsa sitten vuoden 2015. Perjantaina 4.3 pelattavassa ensimmäisen kierroksen matsissa vastaan asettuu sarjaporrasta alempana pelaava viime kauden Vitosen sarjanousija FC POHU/JäPa. Kamppailu käynnistyy klo 20 Pallokenttä 6:lla. Ottelu oli jo kertaalleen siirretty vastustajan koronatapausten vuoksi.

SAPAn miesten kahdella ylimmällä sarjatasolla pelenneet joukkueet yhdistyivät viime sesongin lopussa ja sen uusi edustusjoukkue saa ensimmäisen virallisen tulikasteensa tämän illan pelissä. SAPA/2 aloitti voitokkaasti jo oman cup-urakkansa ja nyt on edustuksen vuoro. Talven harjoitusmatsit ovat sujuneet varsin mukavasti, mutta jokseenkin erikoisesti – Kolmosen jengit on voitettu ja Nelosen joukkueille hävitty. Saldo on nyt 2 voittoa ja 2 tappiota. Joukkueeseen on tullut viime kausilta tuttujen jätkien lisäksi iso liuta uusia pelureita, jotka ovat esittäneet jo tähän mennessä vahvoja otteita. Ja kun joukkue hitsautuu kevään mittaan paremmin yhteen, peli tulee paranemaan varmasti entisestään.

Joukkue on siis uudistunut hyvinkin reippaasti, joka on tuonut omat haasteensa talven harjoitteluun. Harjoitusvahvuudessa on tällä hetkellä reilu kolmisenkymmentä pelaajaa. Kaiken ei tietenkään tarvitse vielä tässä vaiheessa olla valmista ja sen valmentaja myös tiedostaa. ”Ei olla ihan siinä tilanteessa missä haluaisin, että oltaisiin tällä hetkellä, mutta pikku hiljaa. Kenttätilanne on ollut myös kelien takia aika haastava. Olosuhteisiin nähden kuitenkin ihan hyvin ollaan onnistuttu”, kertoo SAPAn päävalmentaja Samuli Jokinen.

Hän odottaa tämän iltaista hyvillä fiiliksillä. ”Ainahan on kiva pelata virallisia pelejä. Paljon on joukkue uudistunut, joten kiva on nähdä virallisessa pelissä kanssa miten sujuu.” Voiton lisäksi Samuli toivoo, että treenikentällä nähdyt asiat näkyvät ainakin jollain tasolla itse pelissä. ”Toivottavasti toteutettaisiin niitä asioita, joita on ehditty toistaiseksi harjoittelemaan ja että ne toteutuisi kentällä edes jotenkin”.

Tervetuloa kannustamaan SAPA toiselle kierrokselle!

FC POHU/JäPa – SAPA
Pallokenttä 6:lla
perjantaina 4.3 klo 20