SAPA taistelee tänään karsintapaikasta Bolliksella

 

dsc_0595

Nelosen viimeinen sarjakierros pelataan tänään keskiviikkona ja panosta riittää. Edustusjoukkueella on voitolla mahdollisuus lunastaa paikka kaksivaiheiseen nousukarsintaan, kun SAPA kohtaa Bolliksella Atlantis/Akatemian.

Lohkon ykköstila ja suora nousupaikka karkasi viime pelin tappioon sarjakärki Finnkurdille, joka voitti jo lohkon ennen päätöskierrosta. Nousua päästään toivottavasti hakemaan kuitenkin karsintojen kautta, kun lohkokakkosille on jaossa vielä yksi nousupaikka. Sarjanousuun vaaditaan krunalaisilta kuitenkin vielä kolmen ottelun voittamista, kun ensimmäisen karsintapelin jälkeen pelataan vielä ratkaiseva peli Uudenmaan piirin kakkosta vastaan. SAPAn takana vaanii vain pisteen päässä viimeisessä matsissa Finnkurdit kohtaava LPS/Kuninkaat, joten pistemenetyksiin ei keskiviikkona ole krunalaisilla varaa.

Atlantis/Akatemian kausi on ollut erikoisuuksia täynnä. Joukkue peluutti kahdessa pelissä edustuskelvottomia pelaajia, kesätauon jälkeen joukkue romahti kärkikahinoista täysin ja lisäksi Akatemia hävisi taannoin HJK/Laajasalolle 11-0 lähdettyään kamppailuun vain kahdeksalla kenttäpelaajalla. Loppukausi onkin sujunut paineetta pelanneelta ryhmältä erinomaisesti, joskin viime pelin Akatemia hävisi Gnistan/2:lle maalein 3-5.

SAPA joutuu lähtemään kamppailuun ilman tällä kaudella peräti 22 maalia paukuttanutta Yassine Alouia, joka kärsii keskiviikkona pelikieltonsa. Nähdäänkö SAPA karsinnoissa, se selviää tänään!

SAPA – Atlantis/Akatemia
Bollis 6:lla keskiviikkona 5.10 klo 20
Tervetuloa!