SAPA haastaa Viikingit/S.P.C:n Vuosaaressa

Å

 

 

 

 

 

 

 

SAPAn edustusjoukkueen kausi jatkuu perjantaina Kartanon tekonurmella, jonne se saapuu sarjakakkosen FC Viikingit/S.C.P:n vieraaksi. 

SAPA porskuttaa kauden pisimmässä, eli kolmen ottelun voittoputkessa, kun edellisessä pelissä kaatui silloinen sarjakärki Atlantis/Akatemia loistavasti 4-0. Viimeksi samaisen Atlantis-voiton jälkeen palattiin kuitenkin karusti maan pinnalle Viikinkien murkatessa krunalaiset peräti 5-0. Sama ei saa nyt toistua, vaan hereillä on oltava alusta saakka. Viikkareilla on laittaa kentälle kaksi 10 maalin miestä. Viime vuonna Vitosen musertavan ylivoimaisille voittajille huimat 46 ja kaikkiaan päälle 100 maalia joukkueelle paukuttaneneen Jonne Forstenin ja edellisseongilla edustuksessa Kakkosta tahkonneen Julius Remeksen. Ennen hieman yllättävää 1-1 tasapeliä viime lauantaina lohkon häntäpäässä olevien Jokerien kanssa Viikingit olivat voittaneet 5 ottelua peräkkäin. Punamustat ovat tällä kaudella jääneet voitoitta nyt 4 kertaa. Joukkue on mattanyt maaleja jo komeat 60 ja samalla puolustuskin on toiminut vähintäänkin kiitettävästi, sillä omissa on soinut 16 ottelussa ainoastaan yhtä monta kertaa. Vuosaarelaisten ero piikkipaikkaa pitävään HJK/Laajasaloon on kaksi pistettä.

SAPA on sarjassa viidentenä. Neljänteen sijaan on matkaa peräti 13 pistettä, mutta takaa hönkivät Kiffen/2, SUMU/sob ja Gnistan/ogeli, jotka kaikki ovat muutaman pisteen sisällä.

Pahoista loukkaantumisista ja flunssaepidemiasta kärsivän savannalaisten kokoonpano selviää vasta aivan ottelun alkuhetkillä, kun samoista ongelmista kärsivien A- ja B-juniorien tilanne selkiintyy perjantain aikana. Ainoa varma asia lienee, että aivotärähdyksestä kärsinyt Joonatan Woodward tekee paluun 5 viikon pelaamattomuuden jälkeen. Sekä se että peliasu on perjantaina mallia kokovalkoinen.

Jatkuuko voittoputki Vuosaaressa – se selviää illalla!

FC Viikingit/S.P.C – SAPA
Kartanon tekonurmella perjantaina 8.9 klo 19.15