Otteluennakko: Bragun derby perjantaina Kurvin Vauhtia vastaan -”Kannattajat luovat pelille merkityksen”

Perjantai-illan huumaa tarjoillaan Bragulla huomenna, kun miesten Nelosen lohkon kärkiottelussa vastaan tulee SAPAn tavoin vielä tappioitta porskuttava Kurvin Vauhti. Ottelu vihelletään käyntiin klo 18.

SAPA koki kauden ensimmäiset pistemenetykset viime torstaina, jolloin se jäi yllättävään tasuriin FC Puimuria vastaan, vaikka peli oli maaleja lukuunottamatta täysin vihreiden hallussa. Maalinteko on muutoinkin SAPAlla tökkinyt, sillä maaliverkot ovat soineet vastustajan päässä lohkon toiseski vähiten, eli neljä kertaa.

Merveil Bivu ja Mikko-Ville Virolainen tulee ensimmäistä kertaa kokoonpanoon, ja mm. Rasmus Helminen palaa ryhmään oltuaan viime pelissä sivussa. Muutoin joukkue on kutakuinkin edellisen pelin kaltainen.

SAPAn valmentaja odottaa innolla huomisillan kamppailua. ”Odotettavissa on myös hieno tapahtuma itse matsin lisäksi. Kurvin Vauhti on tunnettu hyvistä faneistaan, ja tulossa on luultavasti katsojia paljon mikä on hienoa. Erityisen siistiä on, että Talin hallissa pelatun pelin jälkeen päästään vihdoin pelaamaan meidän omalla kotikentällä Bragulla, toivottavasti myös omia fanejakin saapuu paikalle. Kannattajat luovat pelille merkityksen, ja on myös luonnollisesti paljon hienompaa pelata ihmisten edessä kuin tyhjille katsomoille”, Jansson hehkuttaa.

Kurvin Vauhti on tasapisteissä savannalaisten kanssa eli perjantai-illalle pitäsi olla tiukka matsi tiedossa. ”Kuka tämän pelin voittaa, saa kenties lohkon kärkipaikan haltuun, mikä on mukavana lisäpanoksena”. SAPA on saanut viikon valmistautua tulevaan koitokseen ja saanut hioa kuvioitaan viime pelin pettymykseen päättyneen tasurin jälkeen. ”Uskon että olemme saaneet viime ottelun ongelmat ratkaistua. Ja jos onnistumme pelaamaan sitä jalkapalloa, mitä olemme pyrkineet pelaamaan ja jaksetaan tehdä kentällä töitä on meillä hyvät mahdollisuudet voittaa perjantaina”, Jansson sanoo toiveikkaana.

Kurvin Vauhti on aloittanut kauden vahvasti kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä, joka tuli avauskierrokselta PK/35/2:ta vastaan. Sen jälkeen on kaatunut niin FC POHU kuin HJK/Laajasalokin maalieron ollessa kahdesta viime pelistä vakuuttava 9-2, kun Klubi kaatui selvin 6-0 lukemin.

Joukkueet kohtaavat huomenna ensimmäistä kertaa. Hieno ilta tulossa, kaikki mestoille!

SAPA – Kurvin Vauhti
perjantaina 16.5 klo 18
Tervetuloa!