Finnkurd ja SAPA kärkipelissä Pirkkolassa maanantaina

dsc_0508

Edustusjoukkueen kauden toiseksi viimeinen sarjapeli ennen mahdollista sijoitus/karsintaottelua käydään erittäin jännittävällä ja mielenkiintoisella ottelulla. Maanantaina SAPA vierailee Pirkkolassa, jossa se kohtaa kärkipelissä piikkipaikkaa pitävän FC Finnkurdin.

Jos krunalaiset maanantaina voittavat, on sillä vielä mahdollisuus kiilata päätöskierroksella Finnkurdin ohi lohkon ykköseksi, jos viimeksi mainittu häviää, ja SAPA taas voittaa viimeisen matsin. Eroa on tällä hetkellä joukkueiden välillä 4 pistettä, kun Finnkurd onnistui voittamaan perjantaina Valtin 2-0. Takana vaanii kolmantena vielä sitkeästi LPS/Kuninkaat neljän pinnan päässä savannalaisista, ja näin ollen joukkueella on vielä mahdollisuus nousta SAPAn edelle.  Finnkurd ja SAPA ovat molemmat hävinneet tällä kaudella ainoastaan yhden pelin. Krunalaisten tähän asti ainoa tappio tuli kesäkuun alussa FC POHU/Akatemialle. Finnkurd on puolestaan kärsinyt häviön toukokuussa Atlantis/Akatemialle. Joukkueet ovat myöskin tehneet tähän mennessä yhtä monta maalia, 68.

Finnkurd on pelannut läpi kauden ilman suuria notkahduksia. Ainoastaan jonkinasteisena sellaisena voidaan pitää, kun joukkue pelasi kuukausi takaperin pari yllätystasuria peräkkäin Zenithiä ja POHU/Akatemiaa vastaan. SAPA on pelannut myös kohtuullisen tasaisesti, mutta harmittavia tasapelejä on kertynyt tilille turhan monta.

Finnkurd lähtee kamppailuun neljän ottelun voittoputkessa, SAPAlla on viidestä viime matsista kertynyt 4 voittoa ja yksi tasuri. Kauden ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi jännittävien ja dramaattistenkin vaiheiden jälkeen 3-3 tasapeliin. SAPA sai tuolloin lisäajalla rankkarin, jonka Mikko Nieminen upotti sisään lisäajan kolmannella minuutilla ja krunalaiset nousivat näin lopussa kahden maalin takaa tasoihin.

Pitkään aikaan mielenkiintoisimman kauden huipennus alkaa olla käsillä – nouseeko SAPA takaisin Kolmoseen!

FC Finnkurd – SAPA
Pirkkolan tekonurmella maanantaina 26.9 klo 17.45