Edustusjoukkueen kauteen valmistautuminen aikataulussa

 

 

 

 

 

 

Viime kaudella Nelosessa nousukarsintoihin yltänyt edustusjoukkue on jatkanut valmistautumista parin kuukauden päästä alkavaan jalkapallokauteen.

Valmentaja Tuomo Känsäkoski, miten joukkueen kauteen valmistautuminen on lähtenyt käyntiin? -Oikein hyvin, ollaan prosessissa ihan aikataulussa. Toistaiseksi harjoittelun painopiste on ollut jalkapallon perustaidoissa, syöttämisessä, ensimmäisessä kosketuksessa jne, lisäksi ollaan jonkun verran käyty läpi yksilöiden ratkaisuja tietyissä pelitilanteissa. Viime kaudella joukkue vaikutti lopun ratkaisupeleissä henkisesti väsyneeltä. Osasyy siihen oli varmasti se, että lähdimme heti tammikuussa harjoittelemaan ns iso pää edellä, eli vaatimustaso oli heti alusta asti kova, ja treeneissä mentiin täysillä. Tästä oppineena ollaan ehkä vähän kevennetty harjoittelua tässä pre seasonin ensimmäisessä vaiheessa. Nyt kuitenkin ruuvia ruvetaan kiristämään, ja harjoittelussa siirrytään enemmän pelitavallisten yksityiskohtien hiomiseen.

Millaiselta käytettävissä oleva pelaajaryhmä vaikuttaa ensi kautta silmälläpitäen?  – Materiaali on hyvä, mutta ehkä hieman kapea. Ryhmässämme on tällä hetkellä n. 17-18 kenttäpelaajaa, joten joka pelipaikalle etsitään vielä vahvistuksia. Hyvä puoli on se, että muualle siirtyneet pelaajat on saatu korvattua hyvillä ja erinomaisesti joukkueeseen sopivilla hankinnoilla.

Ensi viikolla alkavat harjoituspelit, kun joukkue kohtaa SAPAn kolmosjoukkueen perjantaina 3.3 klo 19 Talissa. Lauantaina 11.3 klo 9.00 vastaan Bollis 6:lle tulee HIFK/3.

Uudet pelaajat ovat edelleen tervetulleita mukaan! Yhteydenotto joko valmentaja Tuomo Känsäkoskelle 041-7492088 tuomo.kansakoski@sapa.fi tai joukkueenjohtaja Sakari Niemiselle 050-5658566 sakari.nieminen@sapa.fi.