Edustusjoukkueen kausi käyntiin Kruununhaan Derbyllä

 

 

 

 

 

 

Edustusjoukkueen kausi starttaa keskiviikkona Krunan derbyllä, kun Nelosen sarja-avauksessa vastassa on kiffen/2. Matsi käynnistyy Bragulla klo 20.00.

Viime kaudella nousukarsintoihin yltäneet savannalaiset lähtevät kauteen odottavissa ja hieman epävarmoissakin tunnelmissa – viimeiset harjoituspelit kun eivät sujuneet parhaalla mahdollisella tavalla. Joukkue pelasi viime kauden tapaan treenipelejä varsin säästeliäästi. Harjoitusotteluissa on haettu useilla erilaisilla kokoonpanoilla tiettyä pelitapaa, joka on onnistunut hetkittäin hyvin, mutta parantamisen varaa sarjaotteluihin vielä jäi. Tammikuussa sarjaporrasta ylemmäs siirtyneen Yassine Alouin aisapari Mikael Virta on vielä tovin sivussa viime kauden päätöspelissä katkenneiden polven sivu- ja ristisiteiden vuoksi.

Viime kaudella neljänneksi sijoittunut Kiffen/2 on aloittanut jo tosipelit, kun se kohtasi Regions Cupissa Atletico Malmin Alouin osuessa kertaalleen ”Atleeteille” malmilaisten 6-0 voittoon päättyneessä matsissa. Kiffen oli kuitenkin ottelussa parempi mitä numerot antoivat ymmärtää. Jos SAPAn Aloui oli viime vuonna kovassa iskussa niin samaa voi sanoa Kiffenin Juha Iikkasesta, joka iski hurjat 26 maalia, vaikka pelasi vain reilu puolet joukkueen peleistä. Mustien Hurmureiden kakkosjengistä löytyy muuten vielä ikinuori maalivahti Olli Paavilainen, 70.

Kiffen/2 – SAPA
Brahen kentällä keskiviikkona 19.4 klo 20