Edustusjoukkueen kauden viimeistä edellinen peli torstaina Bolliksella – Töölön Taisto/Akatemia vastassa

SAPAn edustusjoukkueella on edessä vielä kaksi ottelua kautta jäljellä. Niistä ensimmäinen pelataan, ensi kertaa tällä sesongilla Bolliksella, jossa vastaan asettuu Töölön Taisto/Akatemia. Ottelu käynnistyy klo 20.20.

Savannalaiset eivät saaneet koneestaan parasta irti Sakke Niemisen juhlaottelussa viime perjantaina, jossa se joutui vaisun esityksen päätteeksi nöyrtymään Gnistan/Ogelille lukemin 2-0. SAPA yrittää enää pitää viidennen sijansa, sillä ylemmäs ei mahdollisuuksia ole. Illan vastustaja Taisto/Akatemia sen sijaan taistelee tiukasti putoamista vastaan ollen tällä hetkellä pari pistettä viivan päällä.

SAPAn kokoonpano on lähes ennallaan viime ottelusta. Manu Taavitsainen on toipunut loukkaantumisesta ja on tänään kokoonpanossa ensi kertaa syyskaudella. Jere Aho aloittaa maalissa.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi SAPAn 1-0 voittoon Bragulla.

SAPAn valmentaja Rasmus Jansson haluaa joukkueensa olevan iskussa vielä viimeisissäkin peleissä. ”Pelaamme ylpydestä ja haluamme ehdottomasti voittaa karvaan (Gnistan/Ogeli) tappion jälkeen. Loppusijoituksella on ilman muuta myös merkitystä, ei ole sama ollaanko vitosia tai yhdeksänsiä. Sijoitus määrittää kaiken,” valmentaja sanoo ottelun alla.

5 viimeisintä ottelua:

Töölön Taisto/Akatemia:

FC POHU/Hurjin – Töölön Taisto/Akatemia 1-2
Töölön Taisto/Akatemia – PK-35/2 4-2
SUMU/sob – Töölön Taisto/Akatemia 0-5
Töölön Taisto/Akatemia – PPJ 0-4
HJK/Lsalo- Töölön Taisto/Akatemia 0-3

SAPA:

SAPA – SUMU/sob 8-0
SAPA – PPJ 3-0
HJK/Lsalo – SAPA 4-4
FC POHU/Hurjin – SAPA 1-1
SAPA – Gnistan/Ogeli 0-2

Töölön Taisto/Akatemia – SAPA
Pallokenttä 6:lla torstaina 26.9 klo 20.20