Edustusjoukkueen kauden avaukseen tiistaina vastaan SUMU/77

DSC00308 (1)

Odotus on taas ohi! SAPAn kausi käynnistyy tänään tiistaina, tällä kertaa vähemmän tutulla sarjatasolla – Nelosessa. Myllypuron tekonurmella vastassa avausottelussa on SUMU/77. Kyseessä on krunalaisten kauden ensimmäinen tosipeli, sillä joukkue ei osallistunut tänä vuonna Cup-kilpailuihin.

SAPAn pre-season sujui varsin hyvin ja se sai harjoitella ilman suurempia loukkaantumisia. Joukkue keskittyi pääasiassa treenaamiseen, sillä se pelasi talvikaudella vain neljä ottelua. Tuloksena niistä 2 voittoa ja 2 tappiota. Viimeisin harjoituspeli käytiin pari viikkoa sitten Käpa/Pulea vastaan, jossa SAPA johti kahteen otteeseen jo kahdella maalilla, mutta hävisi lopulta maalein 5-3.

Jos SAPA ei juurikaan talvikaudella pelannut, niin kotijoukkue SUMU sitten senkin edestä. Viime kaudella Nelosen lohkossa kuudenneksi sijoittunut SUMU/77 on tahkonnut treenimatseja läpi talven ja kevään varsin runsain mitoin. Toissa viikonlopun Mosa-cupin jälkeen se jatkoi pelejä lennosta viime viikolla järjestettyyn Assu-cupiin. Siellä 77 pelasi kolme peliä voittaen niistä viimeisen, Valtin 2-0 viimeisessä ottelussa lauantaina. SAPAa odottaakin heti alkuun kova testi, sillä pelituntuma avausotteluun lienee SUMUlla jonkin verran parempi.

Jännittävää nähdä mihin SAPAn rahkeet Nelosessa riittää – mielenkiintoinen kausi siis edessä!

SUMU/77 – SAPA
Myllypuron tekonurmella tiistaina 19.4. klo 20