Edustusjoukkue voitti perjantaina Talin hallissa 5-2 – Leevi Priha iski RiRa:n kaadossa hattutempun

Leevi Priha oli Talissa pelipäällä. Tässä syntyy 3-2 maali vapaapotkusta.

11.9
Nelonen
SAPA – RiRa-/VGS 5-2 (1-0)
SAPAn maalit: Jesse Martin (9. min.), Leevi Priha 3 (49. min.,73. min. ja 82. min.) ja Ahmedjasin Ibrahim (89. min.)

SAPAn miesten edustusjoukkue kaatoi perjantai-iltana Bollikselta Talin halliin siirretyssä matsissa vantaalaisen RiRa/VGS:n lukemin 5-2. Leevi Priha iski savannalaisille hattutempun toisen puoliajan maaleillaan.

Juuri putoamisviivan alapuolella majaileva RiRa/VGS sinnitteli melko onnekkaastikin pitkään pelissä mukana, mutta ei voinut lopulta paremmalleen mitään. Maalipaikkoja SAPAlla oli peräti pari-kolmekymmentä, joten lukemat jokseenkin mairittelevat vierasjoukkuetta, vaikka toki RiRallakin oli hetkensä.

SAPAn Jesse Martin avasi 9. minuutilla maalihanat hienon hyökkäyksen päätteeksi, mikä jäikin avausjakson ainoaksi osumaksi. Vihreäpaidat saivat luotua maalin lisäksi tilanteita säännölliseen tahtiin ja aivan lopussa vain ihme pelasti RiRa:n takaiskulta.

Toisaalta myös toisessa päässä RiRa-hyökkääjä ehätti jo nokikkain Jere Ahon kanssa, mutta SAPA-veskari torjui hienosti yrityksen.

SAPAssa debytoi puolustaja Andrew Kaikai

Toinen puoliaika käynnistyi SAPAn kannalta juuri niin kuin varmasti suunniteltiinkin. Leevi Priha sai jakson alkajaisiksi pallon Muhamed Baden esityöstä aivan maalin edustalle, josta hyökkääjä pääsi siirtämään pelivälineen tyhjään rysään, 2-0.

RiRa pääsi kuitenkin vielä takasin peliin 2-1 ja 2-2 maaleilla 54. ja 61. minuuteilla.

SAPAn Priha avasi uudelleen lukot varttia ennen lisäaikaa laukomalla vaparin hienosti oikeaan yläkulmaan, 3-2.

Priha oli asialla myös 4-2 maalissa kymmenisen minuuttia myöhemmin, ja hattrick oli valmis.

Juuri ennen täyttä aikaa viimeisteli Ahmedjasin Ibrahim vielä loppulukemat 5-2:een.

”Kyllähän se oli alusta saakka selvää kumpi pelin tulee voittamaan, enmmän oli vaan kysymys, että kuinka paljon. Vaikka nyt 5 maalia tehtiinkin, jostain syystä maalinteko oli tosi vaikeaa. Meillä olis sellaiset 20-30 paikkaa tehdä, mutta onneksi tehtiin se viisi”, sanoi SAPAn päävalmentaja Samuli Jokinen pelin jälkeen.

SAPA on sarjassa viidentenä yhtä monta pistettä nousijan ja karsijan paikasta. Seuraavaksi pelataan keskiviikkona Tapulikaupungin tekonurmella, kun vastassa tuolloin MPS/2020. Ottelu käynnistyy klo 20.15.

SAPAn kokoonpano RiRa/VGS-ottelussa: Jere Aho; Bille Sirèn, Martin Laitinen, Andrew Kaikai, Valtteri Frantsi (60. Albian Ibishi); Daniel Donner, Matias Romppainen; Jesse Martin (60. Sheriff Bajo), Ahmedjasin Ibrahim, Muhamed Bade (60. Samir Jmaali); Leevi Priha (87. Rasmus Helminen). Vaihdossa: Mikael Biese.

SAPAn kauden loput ottelut:

MPS/2020 – SAPA Tapuli tn 16.9 klo 20.15
SAPA – K-UPP/HC Skavaböle Pallokenttä 6 25.9 klo 19.15
PK-35/2 – SAPA Latokartanon tn 1.10 klo 20.15
SAPA – FC Kapina Kallio tn 9.10 klo 18

Facebook:https://www.facebook.com/sapaedustus1970/
Twitter:https://twitter.com/SAPAedustus
Instagram:https://www.instagram.com/sapaedustus/?hl=fi