Edustusjoukkue voitti perjantaina murskaavasti – HC Skavaböle kaatui 6-1

Ibrahim Ahmedjasin (kuvassa) oli voiton takuumiehenä

25.9
Nelonen
Pallokenttä 6
SAPA – k-UP/HC Skavaböle 6-1 (4-0)
SAPAn maalit: Ibrahim Ahmedjasin 3 (14. min., 34. min. ja 79. min.) , Sheriff Bajo 2 (9. min. ja 88. min.) ja Martin Laitinen (39. min)

SAPAn miesten edustusjoukkue voitti perjantaina kauden kolmanneksi viimeisessä pelissä nimihirviö K-UP/HC Skavabölen suvereenin esityksen jälkeen maalein 6-1. Ibrahim Ahmedjasin iski savannalaisille hattutempun.

SAPA oli menettänyt jo aiemmin nousumahdollisuutensa eikä illan vastustajallakaan ollut liiemmin enää pelattavaa. Vihreäpaidat tulivat alusta saakka huomattavasti vastustajaa paremmalla jalalla ja olisi voinut lyödä taululle parikin numeroiset lukemat, sillä paikkoja oli maalienkin lisäksi riittämiin.

SAPA onnistui pallonriistoissa perjantaina poikkeuksellisen hyvin, ja tästä syntyi myös ottelun avausmaali. Sheriff Bajo nappasi puolustuksen alimmalta mieheltä kuin tikkarin lapselta ja ampui 9. peliminuutilla läpiajosta lukemisksi 1-0.

Lopun alkua oli ilmassa jo vartin kohdalla Ibrahinm Ahmedjasinin tuplattua SAPAn johdon. Sama mies oli asialla reilu puolen tunnin kohdalla keskikenttämiehen vietyä vihreäpaidat 3-0 johtoon.

Vielä ennen taukoa iski puolustaja Martin Laitinen SAPA-uransa toisen maalinsa kolmannella seurassa vietetyllä kaudellaan ja peli oli käytännössä taputeltu.

Päätösjaksolla SAPAlla oli paikkoja alusta lähtien, joista se osui pariin otteeseen. Ahmedjasin siirsi isännät 5-0 johtoon ja pääsi samalla juhlimaan 79 minuutin kohdalla hat trickiä

Bajo pääsi vieraiden 5-1 kavennuksen jälkeen vielä tyylittelemään illan toisellaan 6-1 loppulukemat juuri ennen lisäaikaa.

”Kiva voittaa näin runsasmaalisesti. Kerrankin onnistui maalinteko, ja paikkojahan oli vielä enempääkin. Ja onneksi tehtiin maaleja jo heti alussa. Prässipeli oli paikka paikoin oikein hyvällä tasolla. Oli vähän sellaista villieläimen saalistusmeininkiä, oikea paikka kun tuli niin iskettiin kiinni”, kehui SAPAn päävalmentaja Samuli Jokinen omiaan.

SAPA on tällä hetkellä sarjassa viidentenä. Kauden viimeistä edellinen ottelu pelataan ensi torstaina, kun Latokartanon tekonurmella vastaan tulee PK-35/2. Matsi käynnistyy klo 20.15.

SAPAn kokoonpano K-UP/HC Skavaböle-ottelussa: Mikael Biese; Bille Sirén (75. Anselmi Henriksson), Martin Laitinen, Alexey Lazarev, Valtteri Frantsi (75.Mohamef Farhoud),; Matias Romppainen (58. Jesse Martin), Juusuf Abdi; Sheriff Bajo, Ibrahim Ahmedjasin (83 Rasmus Helminen), Alfredo Miguel (65. Albian Ibishi); Leevi Priha Vaihdossa: John Stolpe

PK-35/2 – SAPA Latokartanon tn 1.10 klo 20.15
SAPA – FC Kapina Kallio tn 9.10 klo 18

Facebook:https://www.facebook.com/sapaedustus1970/
Twitter:https://twitter.com/SAPAedustus
Instagram:https://www.instagram.com/sapaedustus/?hl=fi