Edustusjoukkue päättää maanantaina kevätkierroksen – Pihlajamäessä vastassa PK-35/2

Miesten edustusjoukkue pääsee tänään ansaitulle kesälomalle, kun se päättää kevätkauden ottelulla PK-3572:ta vastaan. Matsi käynnistyy Pihlajamäen tekonurmella vasta klo 21.

SAPA otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi viime pelissä perjantaina Töölön Taisto/Akatemian niukasti 1-0. Ottelu oli lukemista huolimatta täysin savannalaisten hallussa. Samanlaisella esityksellä voiton pitäisi tänään irrota.

SAPAlla on tänään jalkeilla erittäin laaja ja vahva nippu eikä poissaolijoita juuri ole. Muun muassa Christoffer MacDonald-Thomé on tänään pitkästä aikaa taas pelikunnossa loukkaantumisen jäljiltä.

PK-35/2 on lohkon toinen joukkue, joka on tuttu viime kaudelta. Tuolloin kumpikin voittivat toistensa kotiottelut. PK:lla on saldona neljällä voittoa ja yhtä monta tappiota, tasureita on tilillä kaksi. Joukkueen rinki on todella laaja, kun PK-35:n kakkosjengissä on pelannut tällä kaudella jo peräti 41 peluria. PK on pelannut kaksi varsin kummallista peliä peliä putkeen. Ensin se voitti HJK/Laajasalon 8-6 ja heti perään se joutui taipumaan Gnistan/Ogelille 7-3. Punamustilla on ollut neljässä viime pelissä neljä eri maalivahtia, joten lottopallot ovat käyneet luultavasti jälleen siellä päässä kuumana. Jatkuuko samanlaiset maalikarkelot myös SAPAa vastaan.

”Eilen oli hyvät ja intensiiviset treenit, ja joukkueessa on hyvä fiilis tällä hetkellä. Odotetaan mielenkiinnolla millainen joukkue tulee tänään vastaan. Aika usein siellä on ollut PK:n ykkösjengistä pelaajia lainalla ja voi tulla tietynlaisia yllätyksiä. Kahden voiton jälkeen voi lähteä tietenkin hyvillä mielin otteluun.”

Voitolla kesälomalle!

5 viimeisintä ottelua:

PK-35/2:

SUMU/sob-PK-35/2 2-3
PK-35/ -Töölön Taisto/Akatemia4-2
PK-35/2-LPS/Kuninkaat 1-2
HJK/Lsalo-PK-35/2 6-8
Gnistan/Ogeli-PK-35/2 7-3

SAPA:

PPJ-SAPA 2-6
SAPA-HJK/Laajasalo 2-0
SAPA-FC POHU/Hurjin 0-4
Gnistan/Ogeli-SAPA 2-4
SAPA – Töölön Taisto/Akatemia 1-0

PK-35/2 – SAPA
Pihlajamäen tekonurmella maanantaina 1.7 klo 21