Edustusjoukkue lähtee jatkamaan voittosarjaa Atlantis/Akatemiaa vastaan

 

 

 

 

 

 

 

 

SAPAn edustusjoukkue jatkaa kauttaan tänään tiistaina Bolliksella savannalaisten toista ehdotonta päävastustajaa,  Atlantis/Akatemiaa vastaan, jonka se on voittanut joka kerta kahden kauden ajan. Peli alkaa Bollis 6:lla klo 20.15

SAPAn kausi on lähtenyt liikkeelle yskähdellen, sillä kolmesta pelistä on kertynyt tappioita jo kaksi. Tätä kurssia joukkue lähtee kääntämään kolmella voitolla kautensa aloittanutta Atlantis/Akatemiaa vastaan. Haaste on siis kova, kun vastaan asettuu kovakuntoinen, käytännössä ulkomaalaisista pelureista koostuva Atlantiksen kakkosryhmä.

Atlantiksen rosterista on löytynyt tavallisesti leveyttä ja tästä perinteestä ovat punaiset pitäneet kiinni myös tänä vuonna. Akatemiassa on esiintynyt kolmessa pelissä jo reilu kaksi joukkueellista pelaajia eli 26. Viime kaudella ällistyttävät 91 maalia 22 pelissä tehtaillut joukkue on tähän mennessä päihittänyt PKP:n, PK/35/2:n ja viimeksi Käpa/NoLe:n, jonka se kaatoi helposti maalein 5-0.

SAPA ei pystynyt parhaimpaansa edellisessä pelissä viime keskiviikkona. Se jäi nollille pelissä joka päättyi PPJ/Ruoholahden 2-0 voittoon. Paikkoja olisi riittänyt vihreäpaidoilla useampaankin osumaan, mutta sihti ei osunut ratkaisevilla hetkillä kohdilleen.

Historia on siis SAPAn puolella, sillä joukkueiden väliset kaikki neljä aiempaa kohtaamista ovat menneet savannalaisille. Viime sesongilla SAPA haki ensin huikean 2-1 taisteluvoiton Talissa ja jälkimmäisessä pelissä Käpylässä vihreäpaidat nuijivat Atlantiksen peräti 4-0.

SAPAn kokoonpanoon palaa maalivahti John Stolpe, Johannes Ekonen, loukkaantumisen takia viime peilin huilannut Patrick Semangania ja Jari Mustonen sekä ensimmäistä kertaa tällä kaudella kehissä oleva Christoffer MacDonald-Thomé. Poissa tänään ovat sen sijaan varmuudella siviilitöiden takia maalivahti Mikael Biese, Kalle Vanhatalo, Jaakko Kuusimäki ja Mikko Merikari. Myös a-juniori Manu Taavitsainen, ja viime pelissä takareitensä loukannut Sami Johansson ovat sivussa. 

Jatkuuko voittosarja Atlantis/Akatemiaa vastaan, vastaus saadaan illalla!

SAPA – Atlantis/Akatemia
Bollis 6:lla tiistaina 8.5 klo 20.15
Tervetuloa!