EBK käytti pelikiellossa ollutta pelaajaa – SAPA nousi seitsemänneksi

SAPAn sijoittuu lopulta lohkossaan seitsemänneksi, sillä se sai kolme lisäpistettä EBK:n käytettyä kauden päätösottelussa pelikiellossa ollutta pelaaja. Uudenmaan piirin päätöksellä ottelun tulossa muutetaan SAPAn voitoksi 3-0. Kentällä EBK oli parempi maalein 1-0.

SAPA nousee nyt 25 pisteeseen ja sijoitus on siis seitsemäs.

 
SAPA päätti kautensa kotitappioon – loppusijoitus yhdeksäs

HUOM! Yllä kerrotaan EBK:n käyttäneen pelikiellossa ollutta pelajaa, joten SAPA tuomittiin ottelun voittajaksi maalein 3-0.

4.10
3. divisioona
Pallokenttä
SAPA-EBK 0-1 (0-0)
SAPAn varoitus: Emmanuel Taylor

Kaksijakoista. Jälleen. Kuten myös vuonna 2013 SAPA aloitti kauden huonosti, ja paransi selvästi syksyä kohden.

Nyt alku oli suorastaan umpisurkea, sillä joukkue hävisi seitsemän ensimmäistä otteluaan. Loppukausi sujui jo huomattavasti paremmin, sillä viimeisistä 15 ottelusta kirjattiin saldo 7-1-7 eli kaikkiaan 22 pistettä. Loppusijoitus oli yhdeksäs.

”Eihän se naurata, kun kesäkuun puolivälissä ei ole vielä yhtään pistettä. Vähitellen sairastupa tyhjeni ja palasimme omalle tasollemme. Pistemäärä ja sijoitus eivät tyydytä, mutta hankalan alun jälkeen tuohon on oltava suhteellisen tyytyväinen”, SAPAn päävalmentaja Tuomo Känsäkoski sanoi kauden viimeisen ottelun jälkeen.

Sarjanousun Kakkoseen lunasti ilman tappioita läpi kauden pelannut tammisaarelainen ESC. Neloseen lähtivät EBK ja HPS.

Kauden päätösottelussa SAPA hävisi juuri EBK:lle 0-1. Espoolaisilla oli vielä oljenkorsi säilymiseen, ja se puristi niukan voiton. Lohjalainen LoPa voitti kuitenkin oman ottelunsa, joten EBK joutuu hakemaan vauhtia sarjaporrasta alempaa.

SAPA kiittää kannattajiaan ja tukijoitaan kaudesta 2014.

SAPAn kokoonpano EBK-ottelussa:
Bonsy Nana Yow; Anselmi Henriksson, Simo Saarinen, Mikko Nieminen, Sami Helppi; Kalle Vanhatalo (57. Jaakko Kuusimäki), Rasmus Helminen, Joni Rantakari (66. Jari Mustonen), Zamyad Bashouki (27. Martin Laitinen); Ruj Jovanovic (46. Emmanuel Taylor), Jonathan Hyvärinen (46. Muhamed Badu)
Vaihdossa: Julio Nikula, Pauli Laiho.