Atlantis/Akatemia ja SAPA tänään kärkipelissä

DSC_0804

Kevätkausi saa torstaina päätöksen, ja kesätauko voi alkaa, sitä ennen pelataan kuitenkin vielä kerran. Vastaan Käpylässä tulee tänään sarjakakkonen Atlantis/Akatemia.

Viime pelin tapaan kyseessä on kärkiottelu, jossa krunalaisilla on voitolla mahdollisuus pitää lohkon ykköspaikka edelleen miltei kosketusetäisyydellä. Tällä hetkellä eroa yhden ottelun enemmän pelanneeseen eilen LPS/Kuninkaat kaataneeseen sarjakärki Fc Finnkurdeihin on seitsemän pistettä.

Reilu viikon takainen SAPAn ja Finnkurdien välinen peli oli viihdearvoltaan ehkäpä kauden tähän asti paras. Kärkipelissä päädyttiin dramaattisen loppuratkaisun eli lisäajan pilkun myötä vihreäpaitojen kannalta hienoon 3-3 tasatulokseen. Kolme pinnaa Atlantikselta on siis viime peliin peilaten enemmän kuin realistinen ajatus.

Atlantis/Akatemia on ollut juuri niin kova kuin ennen kautta asiantuntijapiireissä povattiin. Edustusjoukkue pelaa Kakkosessa, ja osa pelaajista pelaa samanaikaisesti molempia sarjoja. Äärimmäisen laajalla ja Neloseen vahvalla pelaajaringillä operoiva ryhmä on hävinnyt tähän asti vain kerran, kun se koki kesäkuun alussa yllätystappion SUMU/77:lle 3-0. Leveyttä Atlantiksella siis riittää. Akatemiassa on tällä kaudella vähintään yhden ottelun pelannut kaksi täyttä joukkueellista pelureita – yhteensä käsittämättömät 38 pelaajaa!

Mikäs olisi sen hienompaa, kun lähteä kesätauon viettoon sarjakakkosesta täysi pistepotti taskussa. Vielä jaksaa kerran ennen huilia – kaikki mestoille!

Atlantis/Akatemia – SAPA
Käpylän nurmella torstaina 30.6 klo 18