Otteluennakko: Edustusjoukkue hamuaa kärjen kantaan – perjantaina Bragulla vastassa Töölön Taisto/Akatemia

SAPAn miesten edusjoukkueella on edessä vielä pari rykäisyä ennen ensi viikolla koittavaa kesätaukoa. Tänään perjantaina Brahen kentällä vastassa on sarjassa kahdeksantena oleva Töölön Taisto/Akatemia. Kamppailu käynnistyy klo 19.15

SAPA kampesi viime ottelussa komeasti kahden maalin takaa rinnalle ja ohi päätöspuolituntisella voittaen lopulta Gnistan/Ogelin 4-2 lukemin. Savannalaiset ei sitä edellisen pelin tapaan alistunut kahden maalin tappioasemassa, vaan sitä vastoin se tuli päätösjaksolle täynnä puhtia ja haki vaikeassa paikassa hienon vierasvoiton. Tämä on jatkoa ajatellen erittäin positiivinen asia. SAPA on ennen ottelua viisi pistettä kärjen takana kolmantena.

SAPAn kokoonpanossa on ensi kertaa armeijasta vapautunut Mikko-Ville Virolainen. Maalissa aloittaa viime pelin tapaan Mikael Biese. Reilaamasta palannut Julius Kukkonen on pitkästä aikaa mukana, ja Virolaisen tavoin intistä kotiutunut Patrick Semangania palaa parin pelin tauon jälkeen kokoonpanoon. Valtteri Frantsi, Christoffer MacDonald-Thomé, Joe Johnson, Muhamed Bade, Mikael Virta, Manu Taavitsainen, Aleksi Roitto ja John Stolpe ovat tänään sivussa.

Illan vastustaja Töölön Taisto/Akatemia porskuttaa kahden pelin voittoputkessa sen kaadettua niin SUMU/sob:in kuin edellisessä pelissä PPJ:n maalein 4-2. Viime kaudella karsintojen kautta Neloseen ensi kertaa historiassaan ponnistanut Taiston kakkospoppoo ehti pelata sarjaporrasta alempana tätä kautta ennen vuodesta 2013. Hullummin ei joukkueella olekkaan uudella sarjatasolla mennyt, sillä pisteitä on kertynyt mukavat 13 ja voittoja on tilillä yksi SAPAa vähemmän, eli 4 kappaletta putoamisviivan ollessa jo viiden pisteen päässä.

”Tänään edessä mielenkiintoin kotimatsi. Pelistä ei tule helppoa, onhan Taisto sonnistunut voittamaan viimeiset kaksi ottelua. Toivottovasti saadaan taas porukkaa katsomaan peliä”, sanoo SAPAn päävalmentaja Rasmus Jansson.

SAPAn fysiikka ja -apukoutsi Samuli Jokinen lähtee luottavaisena illan koitokseen. ”Viime peli oli oiva esitys meiltä ja siitä jäi kaikille hyvä fiilis. Olemme mielestäni pystyneet pitämään sen hyvin treeneissä ja meillä on ollut hyviä treenejä tässä välissä. Ollaan päästy myös hyvin niihin tavoitteisiin mihin ollaan haluttukin. Hyvät odotukset peliin, etenkin kun saadaan myös intistä vapautuneet jätkät perjantaina remmiin, mikä on hieno juttu”, hän iloitsee.

Voitolla olisi mahdollisuus hivuttautua kärjen kantaan – pisteiden kanssa viikonlopun viettoon!

5 viimeisintä ottelua:

SAPA:

SUMU/sob-SAPA 6-2
PPJ-SAPA 2-6
SAPA-HJK/Laajasalo 2-0
SAPA-FC POHU/Hurjin 0-4
Gnistan/Ogeli-SAPA 2-4

Töölön Taisto/Akatemia:

Gnistan/Ogeli-Töölön taisto/Akatemia 1-0
Töölön Taisto/Akatemia-FC POHU/Hurjin 2-2
PK-35/2-Töölön Taisto/Akatemia 2-1
Töölön Taisto/Akatemia-SUMU/sob 2-1
PPJ-Töölön Taisto/Akatemia 2-4

SAPA – Töölön Taisto/Akatemia
Brahen kentällä perjantaina 28.6 klo 19.15
Tervetuloa!