SAPA:n liikkaritoiminnalle uusi vetäjä

Vuosikymmenen ansioituneen liikkaritoiminnan vetämisen jälkeen Söderholmin Mia on tänä keväänä jättäytynyt tehtävistä syrjään. Lämmin kiitos hänelle vahvasta paneutumisesta ja sitoutumisesta, jota Mia on kaiken tämän ajan osoittanut paitsi liikkaritoimintaa mutta myös kaikkea seuran muuta toimintaa kohtaan!

Mian seuraajaksi on valittu Siiri Kumpulainen, 25. Hän on aloittanut työnsä tutustumalla vanhaan ja sen kautta alkanut kohdistaa katsetta tulevaisuuteen.

Siiri on taustaltaan futaaja, futisharrastus alkoi jo kuusivuotiaana. Sittemmin laji on vaihtunut, mutta palo futikseen on säilynyt.

”On nyt hienoa päästä takaisin juurilleen, vaikkakin hiukan erilaisessa roolissa.”

Urheilutaustaa Siirille on kertynyt myöhemmin taitolajeista, kuten cheerleadingistä ja tanssista. Nykyisin hän viettää paljon aikaa kiipeilyn parissa.

Rakkaus liikuntaan on saanut hänet kouluttautumaan alalle. Hän on pari vuotta sitten valmistunut liikunnanohjaajaksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta ja opinnäytetyönsä hän teki yhteistyössä Lahden FC69:n kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi kehonhallintaharjoittelun opas FC Kuusysin nuorille urheilijoille.

”Ohjaamisen aloitin 14-vuotiaana valmentajana ja sen jälkeen opiskelujen kautta olen päässyt ohjaamaan ihan kaikkea jumppa- ja liikkaritunneista melontaan”, kertoo Siiri taustastaan ohjaamisen parissa.

”Helsinkiin muutin takaisin valmistumisen aikaan ja täällä olen työskennellyt liikunnanohjaajana ryhmäliikunta-, akrobatia-, parkour- ja pienten lasten liikkariryhmien parissa.”

SAPAn töiden lisäksi Siiri kertoo ohjaavansa päivisin eka- ja tokaluokkalaisia luontoiltapäiväkerhossa.

”Odotan innolla syksyä, kun päästään kunnolla vauhtiin tuntien kanssa!”