SAPAn edustusjoukkue aloittaa perjantaina Suomen Cup- taipaleensa Bolliksella – ”luottavaisena lähdetään matsiin”

SAPAn miesten edustusjoukkueen Cup-juna saapuu ensimmäiselle asemalle, kun se kohtaa ensi perjantaina eli huomenna Pallokenttä 1:n kirkkaissa valoissa samaten Kolmosessa palloilevan MPS:n. Ottelu näytetään myöskin Ruutu+:ssa, joten klo 20 starttaavassa matsissa on sitä myöten, jos mahdollista vielä enemmän mielenkiintoa ja jännitystä luvassa.

SAPA tekee kaikkensa ollakseen parhaassa mahdollisessa iskussa perjantain koitoksessa. ”Eilen oli oikein hyvät treenit ja tänään päätettiin ottaa iisiä ja palautua peliä ajatellen”, joukkueen toinen valmentajista Samuli Jokinen sanoo kertoen samalla odottaen huomista hyvillä mielin.

Illan vastustaja MPS on pelannut pari Kolmosen talvisarjan peliä. Voitto irtosi tammikuun puolella HIFK/2:sta ja edellisessä matsissa se pelasi Ponnistajia vastaan maalittoman. Savannalaiset ovat pelanneet talven kuluessa kahdesti, joista jälkimmäinen oli samaista talvisarjaa. Pari viikkoa sitten Toukolan Teräs/2022 sai tuta vihreäpaitojen paremmuuden ottelun päättyessä SAPAn 4-1 voittoon.

Viime vuonna Suomen cup tyssäsi SAPAn osalta toiselle kierrokselle, kun avauskierroksen 10-1 FC POHU/JäPan voiton jälkeen Etelä-Espoon Pallo (3. div.) oli 4-1 parempi Matinkylässä pelatussa ottelussa. Tällä kertaa vastus on kovaa luokkaa jo cupin ensi tahdeista lähtien.

Samuli ei tiedä vastustajasta vielä juurikaan allekirjoittanutta enempää, mutta ”jaot” ovat luultavasti aika lailla tasaväkiset ja kiihkeä vääntö on varmasti luvassa.

SAPA ei siis ole liian paljoa päässyt itseään peleillä rasittamaan. Realiteetit on siten huomioitava, mutta harjoituskentällä on ollut hyvää tekemistä mikä toivottavasti näkyy huomenna viheriöllä. ”Luonnollisestikaan ei olla lähelläkään valmista pelien vähyyden vuoksi ja osalle pelaajista tämä on jopa kauden eka matsi. Mutta treeneissä on näkynyt oikeita asioita jo toteutuvan, joten luottavaisina lähdetään matsiin”, koutsi kertoilee.

Pelaajat pääsevät kampaamaan hiuksensa, sillä Ruutu+:ssan tv-tuotanto on selostajineen paikalla tuomassa hienoa lisämaustetta jo muutoin upeaan iltaan. ”Onhan se mahtava juttu, että matsi Ruudussa näkyy. Kuka nyt paskasti telkkarissa haluaisi pelata”?

”Ehdottomasti katsomoon mahdollisimman paljon porukkaa, varmasti tulee vuodenaikaan nähden erinomainen matsi. Ja nyt on hyvä paikka tulla tarkistamaan 3 uutta pelaajaakin (Teemu Keränen, edellinen seura HJK/P20, Justus Sanden, Valtti ja Elias Santala, Liedon Pallo), jotka on jo varmistuneita siirtoja meille. Ja jos ei pääse Bollikselle, niin ehdottomasti matsi Ruudusta näkyviin”, kertoo Samuli terveiset vielä perjantaihin”.

Hieno ottelu edessä, kaikki mestoille!

SAPA – MPS
perjantaina 3.3 klo 20 Pallokenttä 1:llä
Tervetuloa!

Vitosessa pelaavat SAPA/2 ja SAPA/Savanna aloittavat Suomen cupin myös ensi viikonlopun aikana. SAPA/2 pelaa lauantaina klo 17 alkavassa matsissa FC Korso/Unitedia vastaan Bollis 6:lla. Sunnuntaina SAPA/Savannan vastustajaksi Bollis 1:llä on puolestaan Strikers/Bertil, peli käynnistyy klo 19.