SAPA hävisi perjantaina HIFK/2:lle

15.5
3. divisioona
Pallokenttä
SAPA – HIFK/2 0-2 (0-0)

SAPAn kausi ei ole lähtenyt toivotusti käyntiin, kun perjantaina HIFK/2 vei tällä kertaa voiton Bolliksella pelatussa ottelussa toisen puoliajan maaleilla 0-2.

Vaikka vastustaja tiedettiin etukäteen kovaksi, SAPAn hyökkäyspelaaminen oli perjantaina heikkoa, sillä se ei saanut pelissä luotua ainuttakaan kunnollista tilannetta.

SAPA puolusti ensimmäisellä jaksolla hyvin eikä valkopaitainen vierasjoukkue päässyt hyville maalipaikoille, kuin vasta ennen viimeistä kymppiä. 36. minuutilla vihreäpaidat saivat huokaista helpotuksesta, kun HIFK:n maali hylättiin paitsiona.

Vielä puoliajan viimeisellä minuutilla SAPAn maalivahti Mikael Biese torjui vaarallisesta paikasta tulleen laukauksen tultuaan hyvin vastaan.

52 minuutin kohdalla HIFK sai rankkarin melko vaarattomassa tilanteessa ja meni 0-1 johtoon.

Vieraat saivat toisen maalinsa 64. minuutilla, taas kovin helposti. HIFK-pelaaja pääsi vaivatta laukomaan rankkarialueen rajalta ja peli oli 0-2.

HIFK:lla oli vielä pelin loppupuolella jokunen maalipaikka, mutta mitään ihmeellistä kumpikaan ei enää esittänyt.

Ilon aiheisiin kuului entisen SAPA-juniori Javier Ihatsun ensimmäiset minuutit Kolmosessa tultuaan vaihdosta kentälle.

SAPAlla on nyt neljän pelin jälkeen kertynyt vain yksi piste. Seuraavana on vastassa vielä tappioitta oleva FC Vantaa. Peli pelataan ensi keskiviikkona 20.5 klo 20 Tikkurilan tekonurmella.

SAPAn kokoonpano HIFK/2-ottelussa: Mikael Biese; Jaakko Kuusimäki, Jari Mustonen, Mikko Nieminen, Sami Helppi, Joni Rantakari, Kalle Vanhatalo, Martin Laitinen, Ville Luomala (71. Pauli Laiho), Rasmus Helminen (85. Javier Ihatsu), Emmanuel Taylor (55. Miika Koivisto). Vaihdossa: Nana Bonsu, Sampsa Melkas.

ke 20.5 FC Vantaa – SAPA: Tikkurila klo 20
pe 29.5 SAPA – TuPS: Käpylä klo 18
ti 2.6 HerTo – SAPA: Myllypuro klo 18
pe 12.6 SAPA – EsPa: Käpylä klo 18
ma 15.6 PPJ – SAPA: Väinämöinen klo 20
pe 26.6 SAPA – I-HK/OMV: Käpylä klo 18
to 2.7 MPS/Atletico Malmi – SAPA: Puistola klo 18