SAPA haastamaan tänään sarjakärki Atlantis/Akatemian Talissa

 

 

 

 

 

 

 

SAPAn edustusjoukkue kohtaa tänään maanantaina sarjakärki Atlantis/Akatemian, joka ei ole vielä menettänyt tällä kaudella pistettäkään. Ottelu alkaa Talin nurmella klo 19.30.

SAPA pääsee pelaamaan kauden ensimmäistä kertaa nurmella, mutta joukkue ei ole vielä sillä päässyt kuitenkaan harjoittelemaan.  SAPA voitti vihdoin kauden avausottelunsa viime maanantaina, kun se kukisti Brahen kentällä Haapaniemen kentän kumppanuusseuran Ponnistuksen selvin luvuin 4-0. Vaikka vastus ei ihan sieltä kovimmasta päästä ollutkaan, niin tulos luo silti uskoa, että pelissä alkaa tapahtua oikeita asioita.

Atlantis/Akatemia on siis voittanut kaikki kauden 5 peliään, joten haaste on kovin mahdollinen, mutta savannalaiset ovat siihen valmiita. Atlantis/Akatemia aloitti myöskin viime kauden todella vahvasti, kuudella peräkkäisellä voitolla, mutta pelaajasekoiluit aloittivat joukkueen alamäen joka päättyi neljänteen sijaan jääden lopulta 16 pistettä kärjestä. Se menetti voittoja peluuttamalla kesällä pariinkin otteeseen edustuskelvottomia pelaajia ja pelasi yhden pelin vielä lisäksi kokonaan yhdeksällä pelaajalla. Joukkueen kausi päättyi SAPAn antamaan selkäsaunaan Bolliksella maalein 11-1. Krunalaiset voittivat myöskin kauden ensimmäisen kohtaamisen viime kaudella Käpylässä 2-0. Leveyttä Atlantiksen organisaatiosta löytyy, sillä Akatemiassa on tällä kaudella ehättänyt pelata jo peräti 27 pelaajaa.

SAPAn kokoonpanosta ei montaa miestä tule tänään puuttumaan pitkäaikaistoipilaiden Simo Saarisen ja Joni Rantakarin lisäksi. Jani Rahkonen, Ruj-Jovanovic-Hyvärinen, Patrick Semangania ja Mikko Aho puuttuu kuitenkin ryhmästä, John Stolpe aloittaa maalissa. Pysyykö SAPA voittojen tiellä, se nähdään illalla!

Atlantis/Akatemia – SAPA
Talin nurmella maanantaina 22.5 klo 19.30