SAPA haastaa sarjakärki Atlantis/Akatemian Käpylässä

 

 

 

 

 

 

 

Edustusjoukkue kohtaa sarjaykkösen Atlantis/Akatemian tänään tiistaina Käpylässä klo 18 alkavassa ottelussa. Krunalaiset yrittävät toistaa kevätkauden tempun.

SAPA voitti toistamiseen peräkkäin, kun viime torstaina kaatui sarjajumbo Ponnistus lopulta selvin lukemin 4-0. Perinteikäs Ponnistus ei ole vieläkään onnistunut nappaamaan tällä kaudella pistettäkään. Tiistaina krunalaiset kohtaavat sarjataulukossa toisen ääripään, sarjakärjen. Ottelu tulee olemaan siis luonteeltaan tyystin erilainen kuin joukkueen edellinen peli. Kärkijoukkueet ovat kuluvalla sesongilla olleet SAPAlle mieluisia, sillä vihreäpaidat ovat kukistaneet molemmat silloiset kärkijoukkuet niin HJK/laajasalon kuin nyt kohdattavan Atlantis/Akatemian. Kauden ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden välillä oli huikea taistelupeli melkeinpä alusta loppuun. Krunalaisten loistava asenne palkittiin 2-1 voitolla. Vastaavalla peli-ilmeellä samainen on varmasti taas lähellä onnistua.

Atlantis/Akatemian piste-ero on vain yksi piste takaa niskaan hengittävistä tasapisteissä olevista Viikingit/S.C.P:stä ja HJK/Laajasalosta. Joukkue porskuttaa kuuden ottelun voittoputkessa, mutta se on tänä aikana kohdannut enimmäkseen lohkon häntäpään joukkueita. Huomionarvoista lienee, että SAPA on ainoa joukkue, joka jättänyt Atlantiksen tallä kaudella alle kahteen maaliin.

Loukkaantuneet Valtteri Frantsi, Joonatan Woodward, Patrick Semangania ja Jani Rahkonen ovat tänään SAPAlta sivussa. Myös Christoffer MacDonald-Thomélta jää peli väliin. Sami Johansson palaa sen sijaan kokoonpanoon.

Sarjakärjet ovat tällä kaudella sopineet savannalaisille – niinkö myös tällä kertaa?

SAPA – Atlantis/Akatemia
Käpylän nurmella tiistaina 29.8 klo 18
Tervetuloa!