Osta Haapaniemen kentän osake – tuet SAPAn jalkapallotoimintaa

Isänpäivä lähestyy! Hyvä lahja isälle on ostaa Haapaniemen kentän osake. Ostamalla osakkeen tuet seuran jalkapallotoimintaa. Osakkeen hinta 25 euroa / kpl.

Osakkeen voi noutaa Jari Kinnuselta Antikvariaatti Lasihelmipelistä (Siltasaarenkatu 12) Hakaniemestä tai ole yhteydessä Leenaan (leena.pitkanen (a) sapa.fi)

 

NUORILLE PALLOILUKESKUS HAAPANIEMEEN

Helsingin keskustan jalkapalloseurat Helsingin Ponnistus ry ja SAPA ry ovat yhdistäneet voimansa tavoitteenaan kunnostaa Haapaniemen kenttä jalkapallon harjoitus- ja pelikentäksi, ensisijaisesti junioreille. Ponnistus on laatinut hankesuunnitelman, jonka täytäntöönpanoon SAPA on liittynyt. Hankesuunnitelman mukaisesti kentästä rakennetaan tekonurmikenttä asianmukaisine oheistiloineen. Tavoitteena on, että kenttä olisi käyttökunnossa vielä tämän vuoden syksyllä. Hankkeen käytännön järjestelyistä vastaa seurojen yhteisesti puoliksi omistama Haapaniemen Kenttä Oy – niminen osakeyhtiö.

Seurat pyytävät nyt kannattajiaan ja kannattajayhteisöjään osallistumaan hankkeen rahoitukseen. Tässä tarkoituksessa ne tarjoavat hankittaviksi Haapaniemen Kenttä Oy:n B – sarjan osakkeita 25 euron kappalehintaan. Näitä osakkeita on kaikkiaan 2000 kappaletta. Ponnistus tarjoaa kannattajilleen hankittavaksi osakkeita nrot 1–800 ja SAPA osakkeita nrot 801–2000. Hankkimalla yhden tai useampia osakkeita seuran kannattaja tukee sekä tätä nimenomaista hanketta että osakkeen myyvän seuran toimintaa yleensäkin. Muistoksi jää B – sarjan osakekirja, josta käy ilmi, montako osaketta sen haltija on hankkinut.

Haapaniemen Kenttä Oy:n yhtiöjärjestyksen mukaan B-sarjan osakkeiden tarkoitus on rahoittaa yhtiön toimintaa, eivätkä ne tuota äänivaltaa yhtiökokouksessa käsiteltävissä asioissa. B-sarjan osakkeet tuottavat oikeuden jako-osaan yhtiön varoihin niitä jaettaessa. B-sarjan osakkeet eivät tuota äänioikeutta kaikissa asioissa siinäkään tapauksessa, että ei olisi maksettu yhtiöjärjestyksen jakopäätöksestä huolimatta vapaata pääomaa kahdeksan kuukauden kuluttua tilikauden päättymisestä. B-sarjan osakkeita ei oteta lukuun laskettaessa yhtiökokouksen päätöksen edellyttämää enemmistöä.

SAPA ry toivoo, että mahdollisimman moni sen kannattajista tukisi seuran toimintaa osallistumalla hankkeen rahoitukseen kenttäyhtiön B – sarjan osakkeita hankkimalla. Hankittujen osakkeiden lukumäärän kertova osakekirja jää hankkijalle osoitukseksi siitä, että hän on panoksellaan tukenut SAPA ry:n toimintaa vaiheessa, jossa seura on ollut aktiivisesti mukana pääkaupungin keskustan nuorten kenttätilanteen merkittävässä parantamisessa.

Futisterveisin
Markku Lounatvuori
SAPA ry:n johtokunnan puheenjohtaja