JOUKKUEET

Posted on by

SAPAn joukkueet

SAPAlla on yhteensä 12 joukkuetta sekä reilut 200 pelaajaa. Viisi joukkueista on miesten joukkueita (edustusjoukkue, M2, Savanna, Äijät), loput toimivat junioripuolella. SAPAlla on käytössä yhdessä Helsingin Ponnistuksen kanssa oma laadukas tekonurmialustainen harjoitus- ja pelikenttä (Haapaniemen kenttä, Hämeentie 24). Kenttä on tarkoitettu ensisijaisesti SAPAn ja Ponnistuksen junioreille.

SAPAn miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2023 Kolmosessa. Kakkosjoukkue pelaa kaudella 2023 Vitosessa ja M3-joukkue jatkaa Vitosessa. Tuorein lisäys SAPAn miesten joukkueisiin on hieman vanhemmista pelimiehistä koostuva Äijät, joka treenaa kerran viikossa ja pelaa pelejä tarpeen mukaan. Futsal kuuluu myös aktiivisesti SAPA:n toimintaan, kun junnupuolen pelien lisäksi jalkeilla on virallisia pelejä pelaava miesten joukkue.

Liikkaritoiminnan lisäksi SAPA järjestää kesällä suosittuja futiskouluja, jossa junnuikäiset SAPAlaiset opettelevat jalkapallon ja yhdessäolon aakkosia.

Pelaajaksi SAPA:an

Ota yhteyttä suoraan kyseisen joukkueen joukkueenjohtajaan. Muista myös kertoa mistä joukkueesta olet kiinnostunut / minkä ikäinen lapsesi on.

Tervetuloa pelaajaksi SAPAan!