Haapaniemen jalkapallokenttä ja juniorikeskus avattiin lauantaina 1.11.2014

SAPA:n ja Ponnistuksen yhteisvoimin toteuttama Haapaniemen juniorikeskus avattiin marraskuun ensimmäisenä päivänä hienossa syyssäässä. Paikalla oli runsaasti molempien seurojen pelaajia ja heidän vanhempiaan. Myös ohikulkijat pysähtyivät hämmästelemään Haapaniemenkadun ja Hämeentien kulmassa sijaitsevan kentän uutta ilmettä. Iso osa poikkesi myös buffetin puolella.

Avajaisissa puhunut Suomen Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja hehkutti kentän valmistumista ”vuoden kulttuuriteoksi”.

Hienojen puheenvuorojen jälkeen kenttä avattiin pelikäyttöön tohtori Pentti Arajärven toimesta. SAPA:n ja Ponnistuksen nuorimmat ikäluokat pelasivat vastakkain. Kentällä nähtiin runsaasti maaleja ja hymyä, kun nappulat ottivat ensimmäisiä kosketuksia palloon uudella kotikentällään.

Pienen tauon ja musiikkiesityksen jälkeen seurojen 00-01 syntyneet kohtasivat avajaisten päätösottelussa. Matsi päättyi niukkaan Ponnistuksen voittoon.

Seurojen toiminta keskittyy jatkossa uudelle kentälle. Kentän toimintaa voi tukea ostamalla kannattajasosakkeen. Esimerkiksi SAPA:n kotisivuilta saa lisätietoa kannattajaosakkeiden hankinnasta.

Haapaniemen_kentta_1Haapaniemen_kentta_2Haapaniemen_kentta_3Haapaniemen_kentta_4Haapaniemen_kentta_5Haapaniemen_kentta_6Haapaniemen_kentta_7