Cantores Minores ja SAPA järjestävät perinteisen joulukonsertin perjantaina 12.12.2014

Cantores Minores ja SAPA järjestävät perinteisen joulukonsertin perjantaina 12.12.2014 klo 19.00 Helsingin Tuomiokirkossa. Konsertti toteutetaan jo perinteeksi käyneellä tavalla yhteistyössä SAPAn jalkapallojunioreiden kanssa.

Cantores Minores on maailmankuulu suomalainen poikakuoro, joka perustettiin vuonna 1952 jatkamaan keskiaikaista poikakuorotraditiota silloisen Suurkirkon holvien alla.

SAPA puolestaan on keskustan alueen, Kruununhaan, Katajanokan ja Kallion oma jalkapalloseura, jonka kotikenttä on marraskuusta 2014 alkaen Haapaniemen kenttä Hämeentiellä. SAPAn miesten edustusjoukkue pelaa kolmannessa divisioonassa ja seuran eri-ikäisissä juniorijoukkueissa pelaa kolmisensataa innokasta poika- ja tyttöfutaajaa.

Cantores Minores ja SAPA tekevät lujasti töitä nuorten parissa hyvän asian puolesta; kaikista ei tule pavarotteja eikä litmasia – pääasia että lapsilla ja nuorilla on mielenkiintoinen, kasvattava ja turvallinen harrastus, joka parhaassa tapauksessa kantaa läpi koko elämän.

Cantores Minoresin ja SAPAn yhteistyö alkoi jo vuosia sitten: pikkukanttorit laulavat ja jalkapalloilijat hoitavat käytännön järjestelyt lipunmyynteineen.

Konserttilipun hinta on 15 euroa. Konsertin tuotto jaetaan puoliksi Cantores Minoresin ja SAPAn kesken.

Jo monen helsinkiläisen joulunalustraditioihin kuuluu tunnelmallinen musiikkituokio Cantores Minoresin parissa komeassa Tuomiokirkossa. Kun kirkkosali konsertin lopuksi himmenee ja ilmoille kajahtaa Franz Gruberin kuuluisa ’Jouluyö, Juhlayö’, on joulun tunnelma laskeutunut konserttiyleisön keskuuteen.

Lämpimästi tervetuloa!

Lipputilaukset: cm.liput@sapa.fi