Esittelyssä SAPA:n liikuntakerhotoiminnan uusi vetäjä Tuuli Kuittinen

Tuuli Kuittinen aloitti SAPA:n liikuntakerhotoiminnan vetäjänä 1.10.2018. Omien treenien ja liikuntakerhotuntien väliin mahtui lyhyt haastattelu.

Oletko aina harrastanut liikuntaa? Mikä on rakkain lajisi?

Aktiiviset vanhempani kannustivat minua jo pienestä pitäen kokeilemaan kaikkea ja löytämään palon liikuntaan. Harrastin myös tennistä ja jalkapalloa, mutta rakkaus yleisurheiluun syttyi lapsena. Muutaman taukovuoden jälkeen olen palannut taas yleisurheilun pariin. Yleisurheilun lisäksi minut löytää kuntosalilta ohjaamasta ryhmäliikuntaa, yksilöasiakkaita sekä treenaamassa itse. Tällä hetkellä treenini kohdistuvat pesäpalloharrastuksen tukemiseen. Into pesäpalloon syttyi tänä vuonna ja jatkuu myös ainakin ensi kauteen!

Kuinka sinusta tuli liikunnanohjaaja? Mitä on opiskelutaustasi?

Liikunta on ollut osana elämääni aina ja halu jakaa liikunnan iloa muillekin syttyi yläasteella huikean liikunnanopettajan johdosta. Päädyin opiskelemaan Haaga-Heliaan liikunnanohjaaja AMK:si, joksi valmistuin vuonna 2014. Tällä hetkellä syvennän opintojani Humanistisessa ammattikorkeakoulussa kulttuurituottajana. Työkokemusta olen hankkinut mm. ohjaajana ja valmentajana eri yleisurheiluseuroissa, esimiehenä eri tehtävissä Elixialla sekä Allas Sea Poolilla tapahtumakoordinaattorina. Opintojen ja harrastusten kautta olen päässyt ohjaamaan ihmisiä vauvoista vaareihin.

Oikein huikeaa kautta kaikille ja toivottavasti törmäämme!