Edustusjoukkuetta vastassa päätöskierroksella Gnistan/Ogeli

 

 

 

 

 

 

 

SAPAn edustusjoukkueen kausi alkaa vedellä viimeisiään, kun se saa torstain päätöskierroksella vastaansa Gnistan/Ogelin Bolliksella.

SAPA lähtee viimeiseen otteluun takanaan neljä voitotonta peliä. Joukkueella on mahdollisuus päättää kausi kuudenteen sijaan, mikä on toki reilusti alle odotusten viime kauden sarjakakkosilta. SAPA on tasapisteissä seitsemäntenä yhdessä SUMU/sob:in ja FC ALPC:n kanssa. Viime pelissä krunalaiset taistelivat 2-2 tasurin juuri ALPC:tä vastaan Mikko Nieminen rankkarimaalilla. Savannalaisilla on riittänyt maalintekijöitä tällä kaudella laajalla rintamalla, mutta on tehnyt niitä melkein 50 osumaa vähemmän kuin edellisellä sesongilla. Se on lohkossa toiseksi vähiten. Kesällä SAPA teki Pukinmäessä Gnistania vastaan kerrassaan huikean loppukirin nousten kahden maalin takaa Sami Helpin ja Matti Rainion osumilla 2-2 tasoihin 86. ja 87. minuutilla tulleilla maaleilla.

Gnistan/Ogelin viime kauden maalitykki 43 osuman Eero Forsen lähti täksi kaudeksi Ykköstä pelaavan edustuksen riveihin. Tämä on näkynyt joukkueen otteissa, sillä nyt kolmanneksi viimeisenä majaileva Ogeli oli viime vuonna sarjassa peräti kolmantena. Se on ennen viimeistä ottelua 4 pelin tappioputkessa. Oulunkyläläisten edellinen voitto on elokuun puolelta, jolloin se kaatoi edelleenkin vain yhden tasapelipisteen saaneen Ponnistuksen nihkeästi 1-0. Muutoin pelattavaa ei joukkueella juuri ole, mutta se voi toki nousta sarjan hännillä vielä yhden pykälän korkeammalle.

Sarja päättyy kauden 2017 osalta – toivottavasti voittoon!

SAPA – Gnistan/Ogeli
Bollis 6:lla torstaina 5.10 klo 18
Tervetuloa