Edustusjoukkueen syyskausi käynnistyy Krunan Derbyllä

 

 

 

 

 

 

Edustusjoukkue aloittaa syyskautensa tänään tiistaina Käpylässä, kun Krunan derbyssä vastaan asettuu sarjassa kahdeksantena majaileva FC Kiffen/2

SAPAn kevätkierros meni aavistuksen verran alle odotusten. Sarjasijoitus on tällä hetkellä kuudes ja kärkeen on matkaa 10 pistettä, pinnoja ollen yhteensä nyt viisitoista. Kausi alkoi viime vuonna nousukarsintoihin selviyteeltä joukkueelta peräti neljällä peräkkäisellä voitottomalla ottelulla. Myös sen jälkeen otteet ailahtelivat liikaa. Muun muassa savannalaiset hävisivät heti komean Atlantis/Akatemia voiton perään Viikingit S.C.P/lle peräti 5-0. Krunalaiset osoittivat kuitenkin luonnetta kevätkauden päätöspelissä nousten loppuminuuteilla kahden maalin takaa tasoihin Gnistan/Ogelia vastaan. Kärkijengi HJK/Laajasalo hävisi vain kahdesti ennen kesätaukoa, joista SAPA aiheutti niistä toisen. Maalinteko oli kevätkaudella joukkueen murheenkryyni, sillä maaliverkko heilui ainoastaan 15 kertaa, lohkossa kolmanneksi vähiten. Toisaalta SAPAlle tehtiin vain 20 osumaa, yhtä vähän kuin sarjakärki HJK/Laaasalolle, joten peräpää pysyi varsin hyvin tilkittynä.

Illan vastustaja Kiffen/2 on voittanut kaudella tähän mennessä kolmesti, yhden SAPAa vähemmän. Kahdessatoista pisteessä oleva ”Mustien Hurmurien” kakkosjengi kaatoi kevätkauden päätöspelissä lohkokolmosen Viikingit/S.C.P:n 3-2, joten joukkuetta ei ole syytä aliarvioida. Kiffenin Nelosen ryhmässä on esiintynyt tähän mennessä jo 34 pelaajaa, joten Kiffenin rosterissa riittää leveyttä.

SAPAlla loukkaantuneiden kirjoissa on vielä Joni Rantakari ja Jani Rahkonen, joista kumpikin on jo käyneet kertaalleen harjoituksissa tunnustelemassa. Rahkonen on kuitenkin sivussa vielä ainakin tämän ottelun. Maalivahti Mikael Biesen polvivaivan toipumisennuste saattaa pahimmillaan venyä elokuun loppuun. Polvileikkauksesta toipuvan Simo Saarisen kausi on ohi. Lisäksi poissa ovat vielä Olli Romppainen, Ruj Jovanovic-Hyvärinen ja Christoffer MacDonald-Thomé. Patrick Semangania on sen sijaan jo pelikunnossa.

Taas palataan kesälaitumilta tositoimiin – toivottavasti täydellä pistepotilla!

SAPA – FC Kiffen/2
Käpylän nurmella tiistaina 25.7 klo 18
Tervetuloa!