Edustusjoukkue tänään Pitäjänmäellä POHU/Akatemiaa vastaan

 

 

 

 

 

 

 

Edustusjoukkue pelaa tänään keskiviikkona Pitäjänmäen tekonurmella, jonne se saapuu FC POHU/Akatemian vieraaksi. SAPAlla on kasvojen pesun paikka sitten kevätkierroksen, jolloin pohjois-haagalaiset kylvettivät savannalaisia Bolliksella peräti 4-0.

SAPAn viime pelit ovat sujuneet alavireisesti. Joukkue ei ole kyennyt voittamaan neljään edelliseen kamppailuun, mutta majailee sarjataulukossa kuitenkin vielä keskikastissa seitsemäntenä 6 pistettä putoamisviivaan. Oikeastaan koko kauden murheenkryyninä ollut maalinteon vaikeus on näkynyt edelleen, sillä krunalaiset ovat heiluttaneet vastustajan maaliverkkoa viimeisessä kolmessa matsissa kussakin vain kerran saldona ollen näistä 2 tappiota ja 1 tasapeli, joka tuli edellisellä kierroksella SUMU/sob:ia vastaan. Tuossa ottelussa laadukkaita maalipaikkoja savannalaisryhmällä kyllä oli, mikä on kaikesta huolimatta kuitenkin hyvä asia.

POHU/Akatemia taistelee tiukasti putoamista vastaan ollen vain pisteen päässä viivan alapuolella olevasta FC ALPC:stä. Tilanne on tuttu myöskin viime kaudelta, kun joukkue selvisi kuiville vasta viimeisillä kierroksilla neljän pisteen marginaalilla Vitoseen pudonneeseen Zenithiin. Pohjois-haagalaisten edellinen täysi pistepotti on yli kahden kuukauden takaa, kun se kukisti tuolloin Jokerit 2-1. Toissa pelissä POHU hävisi hämmentävästi voittoputkessa porskuttavalle Kiffen/2.lle peräti 8-0 avauspuoliajan lukemien ollessa maalin vähemmän. Valkopaidat keräsivät itsensä kuitenkin edelliseen koitokseen, mutta joutui silti tunnustamaan Viikingit/S.C.P:n paremmaksi maalein 3-0.                            Pitäjänmäen tekonurmi toimii tällä kaudella vain POHUn näennäisenä kotikenttänä, sillä se pelaa siellä vain kolmesti tänä vuonna.

Maalivahti John Stolpe palaa SAPAn kokoonpanoon. Joontatan Woodward sai toissa viikonlopun Kuula-Cupissa aivotärähdyksen ja huilaa tämän johdosta. Poissa ovat myös Jari Mustonen, Sami Johansson, Mikael Virta ja Olli Romppainen.

Pikkulauantain kunniaksi voisi olla varmaan sopiva hetki hakea taas pitkästä aikaa voitto himaan!

FC POHU/Akatemia – SAPA
Pitäjänmäen tekonurmella keskiviikkona 16.8 klo 18